Pasta med kantareller, konjak och västerbottensost
  • Tid 20 min

Pasta med kantareller, konjak och västerbottensost

3.09 (125 betyg)

En lyxig pastarätt med kryddig smak från skogens guld.

  • Tillagningstid 20 min
  • Ingredienser 12

Ingredienser

4 portioner
  • 300 g tagliatelle
  • 300 g kantareller
  • 1 finhackad gul lök
  • 2 msk smör
  • 0.5 tsk salt
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 2 dl grädde
  • 1 dl vatten
  • 2 msk konjak
  • 1 morot
  • 75 g riven västerbottensost
  • 1 msk färsk färsk rosmarin
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Koka pastan enligt anvisning på paketet. Rensa och stek svamp och lök i smör, salta och peppra. .

  2. 2

    Häll i grädde, vatten och konjak. Låt koka 5 minuter. Skala moroten och hyvla den i långa remsor med potatisskalare.

  3. 3

    Vänd ihop svampsås, pasta, morot, ost och rosmarin

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar