Paraibakryddad kycklinglårfilé och färskpotatissallad med chimichurri
  • Tid 30 min

Paraibakryddad kycklinglårfilé och färskpotatissallad med chimichurri

3.57 (7 betyg)

Underlätta grillningen och köp färdigkryddad kyckling, saftigt och gott.

  • Tillagningstid 30 min
  • Ingredienser 5

Ingredienser

4 portioner
  • 600 g Guldfågeln marinerad kycklinglårfilé med paraibakryddning
Färskpotatissallad:
  • 800 g färskpotatis
  • 150 g sockerärtor
  • 70 g babyspenat
  • 1 dl Eriks chimichurri
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Grilla kycklingen ca 5 min per sida.

  2. 2

    Dela ev potatisen och koka den i saltat vatten tills den är mjuk, 15–20 min. Vänd ihop potatisen med sockerärter, spenat och chimichurri.

Sätt ett betyg

4 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

  • Annika, webbredaktionen

    Erik: Vi håller med dig om att använda så lite halvfabrikat som möjligt. Sök på "Grillade spareribs med chimichurri" så ser du hur du gör chimichurri från grunden. Vi tar till oss din åsikt.

  • Erik

    Skärpning Coop! Jag undviker receptdatabader som använder halvfabrikat i sina recept. Börja inte ni också. Och svara på frågan. Vad består en sk paraiba-kryddning av? Och inkludera hur man gör egen chimichurri.

  • Britta/webbredaktionen

    @harriet sjösten Paraibakryddad kycklinglårfilé är en kryddad kyckling som Guldfågeln har.

  • harriet sjösten

    Vad är paraibakad