Paprikafylld småsill/strömming

Paprikafylld småsill/strömming

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(0)

Grillad fisk med inlagd paprika som smakar fantastiskt.

Tillagningstid: 30 minuter
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 600 g strömmings-/ sillfiléer
  • 100 g grillad strimlad paprika på burk
  • 2 msk hackad gräslök
  • 3 krm salt

Gör så här

  1. Skölj och torka av fiskarna. Fyll varje fisk med lite paprika och gräslök och salta. Vik ihop och pensla utsidan med lite olja från paprikainläggningen. Lägg fisken i ett halster och grilla tills den är genomstekt, 3-4 minuter per sida.

Servering

Servera fisken med Chermoula, kryddblandning av färska kryddor.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Paprikafylld småsill/strömming
4 st
  • Ingredienser (4)
  • 600 g strömmings-/ sillfiléer
  • 100 g grillad strimlad paprika på burk
  • 2 msk hackad gräslök
  • 3 krm salt

Paprikafylld småsill/strömming

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(0)

Grillad fisk med inlagd paprika som smakar fantastiskt.

Tillagningstid: 30 minuter
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skölj och torka av fiskarna. Fyll varje fisk med lite paprika och gräslök och salta. Vik ihop och pensla utsidan med lite olja från paprikainläggningen. Lägg fisken i ett halster och grilla tills den är genomstekt, 3-4 minuter per sida.

Servering

Servera fisken med Chermoula, kryddblandning av färska kryddor.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!