
Pannacotta med passionsfrukt
Betyg (1-5):
Låt passionsfrukt och kardemumma smaksätta den här fantastiska pannacottan. En dessert perfekt till nyår och andra festliga tillfällen!
Tillagningstid: 20 minuter + tid i kyl
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 3 dl vispgrädde
- 0.5 dl socker
- 0.5 tsk mortlade kardemummakärnor
- 4 krm röd melatin
- 0.5 dl vatten
- 3 passionsfrukter
- Ev citronmeliss
Gör så här
- Blanda grädde, socker ochkardemumma i en kastrull. Låt koka upp, ta direkt från plattan och ställ åt sidan.
- Blanda melatin och vatten i en annan kastrull och låt koka några sek, tills den blivit genomskinlig. Tillsätt gräddblandningen undervispning. Häll upp i små glas eller koppar. Ställ i kyl i minst 1 timme.
- Gröp ut innandömet frånpassionsfrukterna och lägg på pannacottorna. Garnera ev med citronmeliss.
Tips

I stället för melatin kan du använda 2 gelatinblad enl anvisning på paketet. Men då är receptet inte vegetariskt längre.
Pannacotta med passionsfrukt
Betyg (1-5):
Låt passionsfrukt och kardemumma smaksätta den här fantastiska pannacottan. En dessert perfekt till nyår och andra festliga tillfällen!
Tillagningstid: 20 minuter + tid i kyl
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Blanda grädde, socker ochkardemumma i en kastrull. Låt koka upp, ta direkt från plattan och ställ åt sidan.
- Blanda melatin och vatten i en annan kastrull och låt koka några sek, tills den blivit genomskinlig. Tillsätt gräddblandningen undervispning. Häll upp i små glas eller koppar. Ställ i kyl i minst 1 timme.
- Gröp ut innandömet frånpassionsfrukterna och lägg på pannacottorna. Garnera ev med citronmeliss.
Tips

I stället för melatin kan du använda 2 gelatinblad enl anvisning på paketet. Men då är receptet inte vegetariskt längre.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!