Pankopanerad camembert
  • Tid 15 min

Pankopanerad camembert

3.3 (20 betyg)

  • Tillagningstid 15 min
  • Ingredienser 6

Ingredienser

4 portioner
  • 1 ägg
  • 2 dl panko (japanskt ströbröd) eller ströbröd
  • 1 tsk flingsalt
  • 4 små camembert
  • 0.5 dl olja
Till servering:
  • 3 dl hjortronsylt
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Vispa ägget lätt i en djup tallrik och häll panko och salt i en annan tallrik. Doppa osten först i ägget sedan i ströbrödet.

  2. 2

    Hetta upp en stekpanna med olja och stek ostarna på medelvärme tills de är gyllene i färgen och känns mjuk om du trycker på mitten, cirka 5 minuter totalt.

  3. 3

    Lägg upp på tallrikar och servera med hjortronsylt.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar