Panerad fiskburgare med remouladsås

Panerad fiskburgare med remouladsås

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(12)

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g torsk eller sej
  • 1 ägg
  • 0.5 tsk vitpeppar
  • 1 dl ströbröd
  • 1 msk olja
  • 1 msk smör
  • 1 tsk salt
  • Remouladsås:
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl yoghurt 10%
  • 1 smörgåsgurka, finhackad
  • 1 msk citronsaft
  • 1 tsk dijonsenap
  • Till servering:
  • 4 hamburgerbröd
  • 4 salladsblad
  • 0.5 gurka, skivad

Gör så här

  1. Mixa eller finhacka fisken till en färs. Blanda med ägg, salt och peppar. Forma till 4 burgare och vänd runt i ströbrödet. Hetta upp olja i en stekpanna och klicka i smör. Stek fiskburgarna ca 2 min per sida.
  2. Blanda alla ingredienserna till såsen. Fyll bröden med sallad, gurka, fiskburgare och remouladsås.

Servering

Gör en sallad på hyvlad fänkål, citronsaft och salt. Passar garanterat alla fiskrätter.

Tips

Gott med picklad rödlök, se recept på coop.se.

Sara Begner, Chef för Coops provkök

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Sandra

2016-09-22

Lite geggig att göra men så god!

Panerad fiskburgare med remouladsås
15 st
  • Ingredienser (15)
  • 500 g torsk eller sej
  • 1 ägg
  • 0.5 tsk vitpeppar
  • 1 dl ströbröd
  • 1 msk olja
  • 1 msk smör
  • 1 tsk salt
  • Remouladsås:
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl yoghurt 10%
  • 1 smörgåsgurka, finhackad
  • 1 msk citronsaft
  • 1 tsk dijonsenap
  • Till servering:
  • 4 hamburgerbröd
  • 4 salladsblad
  • 0.5 gurka, skivad

Panerad fiskburgare med remouladsås

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(12)

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Mixa eller finhacka fisken till en färs. Blanda med ägg, salt och peppar. Forma till 4 burgare och vänd runt i ströbrödet. Hetta upp olja i en stekpanna och klicka i smör. Stek fiskburgarna ca 2 min per sida.
  2. Blanda alla ingredienserna till såsen. Fyll bröden med sallad, gurka, fiskburgare och remouladsås.

Servering

Gör en sallad på hyvlad fänkål, citronsaft och salt. Passar garanterat alla fiskrätter.

Tips

Gott med picklad rödlök, se recept på coop.se.

Sara Begner, Chef för Coops provkök

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Sandra

2016-09-22

Lite geggig att göra men så god!