Oxöga

Oxöga

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Tillagningstid: 10 minuter
2 portioner
  • 4 brödskivor kavring eller fullkornsbröd
  • 1.5 msk smör
  • 200 g matjessill ( i filéer )
  • 1 dl tärnade rödbetor
  • 2 msk hackad dill
  • 1 gul lök
  • 2 ägg, bara gulan

Gör så här

  1. Smöra brödet och lägg två skivor på vardera tallrik. Tärna sill och rödbetor. Hacka löken. Lägg sillen i en cirkel i mitten på bröden. Fortsätt med att därefter i cirklar fylla på med rödbetor, dill och slutligen löken. Lägg en äggula i mitten.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Oxöga
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 4 brödskivor kavring eller fullkornsbröd
  • 1.5 msk smör
  • 200 g matjessill ( i filéer )
  • 1 dl tärnade rödbetor
  • 2 msk hackad dill
  • 1 gul lök
  • 2 ägg, bara gulan

Oxöga

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Tillagningstid: 10 minuter
2 portioner

Gör så här

  1. Smöra brödet och lägg två skivor på vardera tallrik. Tärna sill och rödbetor. Hacka löken. Lägg sillen i en cirkel i mitten på bröden. Fortsätt med att därefter i cirklar fylla på med rödbetor, dill och slutligen löken. Lägg en äggula i mitten.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!