Nudelwok med hoisinsås
  • Tid 20 min

Nudelwok med hoisinsås

5 (2 betyg)

Att woka är ofta ett smart sätt att få i sig massor av grönsaker.

  • Tillagningstid 20 min
  • Ingredienser 10

Ingredienser

4 portioner
  • 150 g äggnudlar
  • 500 g fläskbog
  • 1 msk neutral olja
  • 1 tsk salt
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 msk neutral olja
  • 400 g ratatouillemix hackat och klart
  • 1 vitlöksklyfta, riven
  • 2 dl hoisinsås
  • 2 msk sesamfrön, torrostade
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Putsa köttet från senor och skär i tunna strimlor.

  2. 2

    Hetta upp olja i en wok eller stor stekpanna. Stek lite av köttet i taget. Salta och peppra. Lägg upp köttet på ett fat.

  3. 3

    Hetta upp olja i samma panna och stek grönsakerna under omrörning 2–3 min. Tillsätt vitlök, köttet och hoisinsås i woken. Vänd runt med nudlarna och smaka av med salt. Toppa med sesamfrön.

Tips

Bild på Sara Begner, Matkreatör, Coop
Ratatouille-mix ingår i serien ”hackat och klart”, men kan bytas mot zucchini, paprika, morot och rödlök i bitar.
Sara Begner, Matkreatör, Coop
Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar