Nachos i ostdipp med jalapeños
  • Tid 10 min
  • Ugn 200º

Nachos i ostdipp med jalapeños

5 (2 betyg)

Kan det bli godare än så här? Troligtvis sommarens stora succé och samlingspunkt runt grillen. Bara att börja snacksa!

  • Tillagningstid 10 min
  • Ingredienser 6
  • Ugnstemperatur 200º

Ingredienser

8 förrättsportioner
  • 1 dl inlagd jalapeños, skivade
  • 1 dl inlagda röda jalapeño eller grillad röd paprika
  • 0.5 kruka koriander
  • 200 g nachochips
  • 150 g riven cheddarost
  • 1 dl vatten
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Lägg osten och vatten i en engångsfolieform och låt smälta på grillen. Rör om då och då och passa så att det inte bränns. Strö över jalapeños, ev grillad paprika och koriander. Servera med nachochips.

I ugn

  1. 1

    Sätt ugnen på 200°, Lägg osten i en ugnssäker skål och blanda i vatten, Ställ in i ugnen ca 10 min tills osten smölt, rör gärna en gång under tiden. Strö över jalapeños, ev grillad paprika och koriander. Servera med nachochips.

Tips

Bild på Sara Begner, Matkreatör, Coop
Värm upp osten i micron om den stelnar.
Sara Begner, Matkreatör, Coop
Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar