Mörk ölmarinad

Mörk ölmarinad

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(5)

Marinera lammracks eller något annat kött i australiensisk ölmarinad. Det går bra med annan öl också, men resultatet blir inte detsamma.

Tillagningstid: 5 minuter + tid för marinering
4 dl
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 33 cl Coopers Best Extra Stout eller annan öl
  • 2 lagerblad
  • 1 klyftad gul lök
  • 1 klyftad vitlök solo eller 4 vitlöksklyftor
  • 3 msk muskovadosocker
  • 10 hela vitpepparkorn
  • 10 hela svartpepparkorn

Gör så här

  1. Blanda samtliga ingredienser till marinaden i en skål. Lägg i köttet, täck med plastfolie och låt stå i kylskåpet ett dygn.
  2. Torka av köttet innan grillning.

Tips

Pensla grillgallret med olja så fastnar inte köttet så lätt. träspett Blötlägg dem 30 minuter innan grillning så att de inte börjar brinna.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Grillad coleslaw

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Thainudlar med kycklingfärssås

Betyg
Betyg
(136)
Spara recept

Smördegspaj med karamelliserad lök

Betyg
Betyg
(37)
Spara recept

Potatis- och purjolökssoppa utan grädde

Betyg
Betyg
(59)
Spara recept

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Tacokyckling med picklad rödlök

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Kryddigt parmesansmör till lutfisk

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Högrevsburgare med ost och karamelliserad lök

Betyg
Betyg
(22)
Mörk ölmarinad
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 33 cl Coopers Best Extra Stout eller annan öl
  • 2 lagerblad
  • 1 klyftad gul lök
  • 1 klyftad vitlök solo eller 4 vitlöksklyftor
  • 3 msk muskovadosocker
  • 10 hela vitpepparkorn
  • 10 hela svartpepparkorn

Mörk ölmarinad

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(5)

Marinera lammracks eller något annat kött i australiensisk ölmarinad. Det går bra med annan öl också, men resultatet blir inte detsamma.

Tillagningstid: 5 minuter + tid för marinering
4 dl
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda samtliga ingredienser till marinaden i en skål. Lägg i köttet, täck med plastfolie och låt stå i kylskåpet ett dygn.
  2. Torka av köttet innan grillning.

Tips

Pensla grillgallret med olja så fastnar inte köttet så lätt. träspett Blötlägg dem 30 minuter innan grillning så att de inte börjar brinna.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Grillad coleslaw

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Thainudlar med kycklingfärssås

Betyg
Betyg
(136)
Spara recept

Smördegspaj med karamelliserad lök

Betyg
Betyg
(37)
Spara recept

Potatis- och purjolökssoppa utan grädde

Betyg
Betyg
(59)
Spara recept

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Tacokyckling med picklad rödlök

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Kryddigt parmesansmör till lutfisk

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Högrevsburgare med ost och karamelliserad lök

Betyg
Betyg
(22)