Mocca-pannacotta

Mocca-pannacotta

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(7)

Len och god pannacotta smaksatt med kaffe och toppad med hackad mörk choklad och cantucciniskorpor.

Tillagningstid: 10 min + 3 tim att stelna
4 portioner
  • 2 gelatinblad
  • 1 dl bryggt starkt kaffe, gärna espressokaffe
  • 3 msk honung
  • 3 dl vispgrädde
  • 4 cantucciniskorpa
  • 50 g mörk choklad

Gör så här

  1. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten ca 5 min. Häll varmt starkt kaffe i en skål och lägg ner gelatinbladen.Rör om tills de smält.
  2. Häll i honung och grädde. Häll upp i serveringsglas direkt och låt stelna i kylen minst 3 timmar. Toppa med krossade skorpor och hackad chokladvid servering.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Anna

2018-02-27

Enkel att göra, god.

Mocca-pannacotta
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 2 gelatinblad
  • 1 dl bryggt starkt kaffe, gärna espressokaffe
  • 3 msk honung
  • 3 dl vispgrädde
  • 4 cantucciniskorpa
  • 50 g mörk choklad

Mocca-pannacotta

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(7)

Len och god pannacotta smaksatt med kaffe och toppad med hackad mörk choklad och cantucciniskorpor.

Tillagningstid: 10 min + 3 tim att stelna
4 portioner

Gör så här

  1. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten ca 5 min. Häll varmt starkt kaffe i en skål och lägg ner gelatinbladen.Rör om tills de smält.
  2. Häll i honung och grädde. Häll upp i serveringsglas direkt och låt stelna i kylen minst 3 timmar. Toppa med krossade skorpor och hackad chokladvid servering.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Anna

2018-02-27

Enkel att göra, god.