Mocca-pannacotta
  • Tid 10 min + 3 tim att stelna

Mocca-pannacotta

3.5 (2 betyg)

Len och god pannacotta smaksatt med kaffe och toppad med hackad mörk choklad och cantucciniskorpor.

  • Tillagningstid 10 min + 3 tim att stelna
  • Ingredienser 6

Ingredienser

4 portioner
  • 2 gelatinblad
  • 1 dl bryggt starkt kaffe, gärna espressokaffe
  • 3 msk honung
  • 3 dl vispgrädde
  • 4 cantucciniskorpa
  • 50 g mörk choklad
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten ca 5 min. Häll varmt starkt kaffe i en skål och lägg ner gelatinbladen. Rör om tills de smält.

  2. 2

    Häll i honung och grädde. Häll upp i serveringsglas direkt och låt stelna i kylen minst 3 timmar. Toppa med krossade skorpor och hackad choklad vid servering.

Sätt ett betyg

1 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

  • Anna

    Enkel att göra, god.