Medelhavsmatjes

Medelhavsmatjes

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(1)

Tillagningstid: 15 min + 2 tim i kylskåp
4 portioner
  • 1 förpackning matjessill (200 g)
  • 2 msk sillspad
  • 10 körsbärstomater
  • 0.5 dl urkärnade kalamataoliver
  • 0.5 liten rödlök
  • 1 dl olivolja
  • 1 msk kapris

Gör så här

  1. Häll av sillen och spara lite av spadet. Finhacka sill, tomater, oliver och rödlök. Blanda med sillspadet, olja och kapris. Låt dra 2 tim, gärna över natten.
  2. Servera i nubbeglas.

Tips

Skär sill och tomater i större bitar och servera som vanligt med potatis och knäcke.

Sara Begner, Chef för Coops provkök

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Medelhavsmatjes
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 1 förpackning matjessill (200 g)
  • 2 msk sillspad
  • 10 körsbärstomater
  • 0.5 dl urkärnade kalamataoliver
  • 0.5 liten rödlök
  • 1 dl olivolja
  • 1 msk kapris

Medelhavsmatjes

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(1)

Tillagningstid: 15 min + 2 tim i kylskåp
4 portioner

Gör så här

  1. Häll av sillen och spara lite av spadet. Finhacka sill, tomater, oliver och rödlök. Blanda med sillspadet, olja och kapris. Låt dra 2 tim, gärna över natten.
  2. Servera i nubbeglas.

Tips

Skär sill och tomater i större bitar och servera som vanligt med potatis och knäcke.

Sara Begner, Chef för Coops provkök

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!