Matlåda med rökt lax

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
5 (3 betyg)

Tillagningstid: 15 min
2 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 2 ägg
  • 4 dl kokt matvete
  • 0.5 gurka, fintärnad
  • 0.5 rödlök, finhackad
  • 1 dl skivade oliver
  • 2 tsk olivolja
  • 1 citron, finrivet skal och saft
  • 30 g färsk färsk spenat
  • 200 g körsbärstomater, delade
  • 2 dl färsk böngrodd
  • 200 g varmrökt lax eller 100 g kallrökt
  • salt
  • Till servering:
  • 2 dl cottage cheese
  • 1 dl hackade färska örter

Gör så här

  1. Koka äggen till önskad konsistens. Blanda matvete med gurka, rödlök, oliver, olivolja och finrivet citronskal (endast det gula). Smaka av med salt och citronsaft. Fördela matvetet i 2 matlådor och lägg i spenat, tomater, groddar, ägghalvor och rökt lax. Servera med cottage cheese.

Tips

Sätt smak på din keso med hackade färska örter.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Tunnbrödsrulle med varmrökt lax

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Torskburgare med hemgjord dressing

Betyg
Betyg
(27)
Spara recept

Lax- och spenatpaj

Betyg
Betyg
(101)
Spara recept

Fiskpinnar med mumsigt mos och picklad sallad

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Sashimilax med sallad

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Rökt fisk med gurksalsa och crème fraiche

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Lax med blomkålscouscous

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Varmrökt lax med gurksallad

Betyg
Betyg
(2)
14 st
  • Ingredienser (14)
  • 2 ägg
  • 4 dl kokt matvete
  • 0.5 gurka, fintärnad
  • 0.5 rödlök, finhackad
  • 1 dl skivade oliver
  • 2 tsk olivolja
  • 1 citron, finrivet skal och saft
  • 30 g färsk färsk spenat
  • 200 g körsbärstomater, delade
  • 2 dl färsk böngrodd
  • 200 g varmrökt lax eller 100 g kallrökt
  • salt
  • Till servering:
  • 2 dl cottage cheese
  • 1 dl hackade färska örter

Matlåda med rökt lax

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
5 (3 betyg)

Tillagningstid: 15 min
2 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka äggen till önskad konsistens. Blanda matvete med gurka, rödlök, oliver, olivolja och finrivet citronskal (endast det gula). Smaka av med salt och citronsaft. Fördela matvetet i 2 matlådor och lägg i spenat, tomater, groddar, ägghalvor och rökt lax. Servera med cottage cheese.

Tips

Sätt smak på din keso med hackade färska örter.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Tunnbrödsrulle med varmrökt lax

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Torskburgare med hemgjord dressing

Betyg
Betyg
(27)
Spara recept

Lax- och spenatpaj

Betyg
Betyg
(101)
Spara recept

Fiskpinnar med mumsigt mos och picklad sallad

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Sashimilax med sallad

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Rökt fisk med gurksalsa och crème fraiche

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Lax med blomkålscouscous

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Varmrökt lax med gurksallad

Betyg
Betyg
(2)