Marsipankonfekt

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(9)

Dessa ljuvliga små godisar av marsipan är både goda och roliga att servera som godis på julbordet. Recept av Lotta Lundgren.

Tillagningstid: 45 min + tid i kyl
50 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 200 g mörk choklad
  • 100 g vit choklad
  • 200 g rosa marsipan
  • 200 g grön marsipan

Gör så här

  1. Smält chokladen i varsin skål över vattenbad. Kavla ut marsipanen tunt till två rektanglar.
  2. Dela rektanglarna på hälften. Bred hälften av den mörka chokladen på det ena gröna marsipanarket.
  3. Lägg på ett rosa marsipanark och bred på den vita chokladen.
  4. Lägg på det sista gröna arket och bred på resterande mörk choklad.
  5. Avsluta med den rosa marsipanen. Låt stelna i kylen. Skär i små rutor, drygt 1x1 cm.
  6. Förvara kallt, men ställ fram en stund innan servering.

Tips

Köp färdiga tårtlock, då är det redan färdigkavlat.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Vit chokladtryffel

Betyg
Betyg
(41)
Spara recept

Kolagodis med mjölkchoklad

Betyg
Betyg
(22)
Spara recept

Nutella semifreddo

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Mozartkulor

Betyg
Betyg
(75)
Spara recept

Chokladsockerkaka

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Nötbräck med torkad frukt

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Hallontryfflar

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Enkel chokladmousse

Betyg
Betyg
(10)
4 st
  • Ingredienser (4)
  • 200 g mörk choklad
  • 100 g vit choklad
  • 200 g rosa marsipan
  • 200 g grön marsipan

Marsipankonfekt

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(9)

Dessa ljuvliga små godisar av marsipan är både goda och roliga att servera som godis på julbordet. Recept av Lotta Lundgren.

Tillagningstid: 45 min + tid i kyl
50 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Smält chokladen i varsin skål över vattenbad. Kavla ut marsipanen tunt till två rektanglar.
  2. Dela rektanglarna på hälften. Bred hälften av den mörka chokladen på det ena gröna marsipanarket.
  3. Lägg på ett rosa marsipanark och bred på den vita chokladen.
  4. Lägg på det sista gröna arket och bred på resterande mörk choklad.
  5. Avsluta med den rosa marsipanen. Låt stelna i kylen. Skär i små rutor, drygt 1x1 cm.
  6. Förvara kallt, men ställ fram en stund innan servering.

Tips

Köp färdiga tårtlock, då är det redan färdigkavlat.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Vit chokladtryffel

Betyg
Betyg
(41)
Spara recept

Kolagodis med mjölkchoklad

Betyg
Betyg
(22)
Spara recept

Nutella semifreddo

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Mozartkulor

Betyg
Betyg
(75)
Spara recept

Chokladsockerkaka

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Nötbräck med torkad frukt

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Hallontryfflar

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Enkel chokladmousse

Betyg
Betyg
(10)