Marshmallowgodis

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(9)

Lättlagade och goda små godisbitar.

Tillagningstid: 5 minuter + tid att kallna
20 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 125 g marshmallows
  • 70 g saltade grovhackade pistagenötter
  • 3 droppar pepparmintsolja
  • 1 dl florsocker

Gör så här

  1. Lägg marshmallows i en bunke som tål mikrovågsugn. Mikra på medelhög effekt tills de börjar svälla något, ca 30 sek.
  2. Rör snabbt ner nötter och pepparmintsolja.
  3. Häll ut smeten på en bänk täckt med florsocker. Forma till långa rullar med florsockrade händer. Låt kallna helt, ca 30 min. Skär eller klipp till små bitar. Ännu godare dagen efter.

Tips

Byt nötter mot 100 g grovhackad choklad 70% och rulla bollarna i kakao. Eller krossa turkisk peppar och rör i. Droppa hushållsfärg i smeten för rolig färg.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Mandelkorgar med kryddiga hjortron

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Chokladfudge med valnötter

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Nötpaj

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Vegansk glass

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Påskens morotstårta

Betyg
Betyg
(35)
Spara recept

Saffranspannkaka med mandel

Betyg
Betyg
(63)
Spara recept

Glutenfri chokladtårta med jordgubbar

Betyg
Betyg
(34)
Spara recept

Gotländsk saffranspannkaka

Betyg
Betyg
(46)
4 st
  • Ingredienser (4)
  • 125 g marshmallows
  • 70 g saltade grovhackade pistagenötter
  • 3 droppar pepparmintsolja
  • 1 dl florsocker

Marshmallowgodis

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(9)

Lättlagade och goda små godisbitar.

Tillagningstid: 5 minuter + tid att kallna
20 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg marshmallows i en bunke som tål mikrovågsugn. Mikra på medelhög effekt tills de börjar svälla något, ca 30 sek.
  2. Rör snabbt ner nötter och pepparmintsolja.
  3. Häll ut smeten på en bänk täckt med florsocker. Forma till långa rullar med florsockrade händer. Låt kallna helt, ca 30 min. Skär eller klipp till små bitar. Ännu godare dagen efter.

Tips

Byt nötter mot 100 g grovhackad choklad 70% och rulla bollarna i kakao. Eller krossa turkisk peppar och rör i. Droppa hushållsfärg i smeten för rolig färg.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Mandelkorgar med kryddiga hjortron

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Chokladfudge med valnötter

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Nötpaj

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Vegansk glass

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Påskens morotstårta

Betyg
Betyg
(35)
Spara recept

Saffranspannkaka med mandel

Betyg
Betyg
(63)
Spara recept

Glutenfri chokladtårta med jordgubbar

Betyg
Betyg
(34)
Spara recept

Gotländsk saffranspannkaka

Betyg
Betyg
(46)