
Mangosalsa med tomat och paprika
Betyg (1-5):
Aromatiskt tillbehör på buffébordet. Passar utmärkt till kött och fisk.
Tillagningstid: 1 timme 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 2 tärnade tomater
- 1 liten finhackad röd lök
- 0.5 finhackad gul paprika
- 300 g fintärnad mango
- 1 lime, pressad saft och halva mängden rivet skal
- 1 tsk rödvinsvinäger
- 1 tsk socker
- 0.5 tsk sambal oelek
- 0.5 tsk salt
Gör så här
- Blanda samman alla ingredienser till salsan och låt den stå kallt någon timme så att smakerna mognar.
- Servera som tillbehör till kött och fisk.
Mangosalsa med tomat och paprika
Betyg (1-5):
Aromatiskt tillbehör på buffébordet. Passar utmärkt till kött och fisk.
Tillagningstid: 1 timme 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Blanda samman alla ingredienser till salsan och låt den stå kallt någon timme så att smakerna mognar.
- Servera som tillbehör till kött och fisk.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
2022-02-11
Vad kul att höra, Ann-Christine! Det här är ett riktigt härligt recept. Trevlig helg!
2022-02-10
Återvänder ofta till detta utsökta recept! Passar alltid som det där lilla extra tillbehöret.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
2022-02-11
Vad kul att höra, Ann-Christine! Det här är ett riktigt härligt recept. Trevlig helg!
Ann-Christine
2022-02-10
Återvänder ofta till detta utsökta recept! Passar alltid som det där lilla extra tillbehöret.