Mango- och papayasalsa

Mango- och papayasalsa

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(3)

En god dipp med fruktens sötma, limens syrlighet och chilins hetta.

Tillagningstid: 15 minuter
6 portioner
  • 2 tsk flytande honung
  • 1 lime, pressad saft
  • 1 tsk flingsalt
  • 1 skalad, urkärnad, hackad mango
  • 1 skalad, urkärnad, hackad papaya
  • 0.5 urkärnad, finhackad röd chili
  • 2 msk hackad färsk mynta

Gör så här

  1. Blanda honung, lime, salt, mango, papaya och chili i en skål. Toppa med mynta.

Servering

Servera till t ex Fiskkakor med karibiska smaker.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Mango- och papayasalsa
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 2 tsk flytande honung
  • 1 lime, pressad saft
  • 1 tsk flingsalt
  • 1 skalad, urkärnad, hackad mango
  • 1 skalad, urkärnad, hackad papaya
  • 0.5 urkärnad, finhackad röd chili
  • 2 msk hackad färsk mynta

Mango- och papayasalsa

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(3)

En god dipp med fruktens sötma, limens syrlighet och chilins hetta.

Tillagningstid: 15 minuter
6 portioner

Gör så här

  1. Blanda honung, lime, salt, mango, papaya och chili i en skål. Toppa med mynta.

Servering

Servera till t ex Fiskkakor med karibiska smaker.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!