Mango kulfi with roasted nuts (mangoglass)

Mango kulfi with roasted nuts (mangoglass)

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(5)

Den vackra gula färgen kommer från mango och söt kondenserad mjölk.

Tillagningstid: 10 min + minst 3 timmar i frysen
4 portioner
  • 225 g tärnad fryst mango
  • 1.5 dl sötad kondenserad mjölk
  • 1 dl vispgrädde
  • Till servering
  • hackade pistagenötter
  • färska färska hallon
  • färska blåbär

Gör så här

  1. Mixa mangon slätt. Rör ihop mango, kondenserad mjölk och grädde.
  2. Fördela i fyra portionsformar eller en stor form. Ställ i frysen minst 3 tim. Ta fram glassen en stund före servering.Toppa med pistagenötter, hallon och blåbär vid servering.

Tips

Rosta gärna nötterna i torr het panna.

Sara Begner, Chef för Coops provkök

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Mango kulfi with roasted nuts (mangoglass)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 225 g tärnad fryst mango
  • 1.5 dl sötad kondenserad mjölk
  • 1 dl vispgrädde
  • Till servering
  • hackade pistagenötter
  • färska färska hallon
  • färska blåbär

Mango kulfi with roasted nuts (mangoglass)

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(5)

Den vackra gula färgen kommer från mango och söt kondenserad mjölk.

Tillagningstid: 10 min + minst 3 timmar i frysen
4 portioner

Gör så här

  1. Mixa mangon slätt. Rör ihop mango, kondenserad mjölk och grädde.
  2. Fördela i fyra portionsformar eller en stor form. Ställ i frysen minst 3 tim. Ta fram glassen en stund före servering.Toppa med pistagenötter, hallon och blåbär vid servering.

Tips

Rosta gärna nötterna i torr het panna.

Sara Begner, Chef för Coops provkök

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!