Mango chutneyglazad kycklingfilé

Mango chutneyglazad kycklingfilé

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(19)

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
  • 4 kycklingbröstfiléer
  • 1 dl mango chutney
  • 0.5 citron, finrivet skal
  • 1 riven vitlöksklyfta
  • 1 tsk salt
  • Till servering:
  • paprikor
  • surdegsbröd

Gör så här

  1. Blanda mango chutney med citronskal och vitlök. Smält i en kastrull på grillen eller några sekunder i micron så den blir lite lösare.
  2. Salta kycklingfiléerna och lägg på grillen. Pensla med glazen och grilla till en innetemperatur på 68°, ca 10 min. Kycklingen går snabbt upp till 70° av eftervärmen på serveringsfatet. 3. Servera med grillade paprikor och grillat bröd.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Mango chutneyglazad kycklingfilé
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 4 kycklingbröstfiléer
  • 1 dl mango chutney
  • 0.5 citron, finrivet skal
  • 1 riven vitlöksklyfta
  • 1 tsk salt
  • Till servering:
  • paprikor
  • surdegsbröd

Mango chutneyglazad kycklingfilé

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(19)

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner

Gör så här

  1. Blanda mango chutney med citronskal och vitlök. Smält i en kastrull på grillen eller några sekunder i micron så den blir lite lösare.
  2. Salta kycklingfiléerna och lägg på grillen. Pensla med glazen och grilla till en innetemperatur på 68°, ca 10 min. Kycklingen går snabbt upp till 70° av eftervärmen på serveringsfatet. 3. Servera med grillade paprikor och grillat bröd.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!