Malenas marsipankulor

Malenas marsipankulor

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(22)

Gör dina egna marsipankulor och smaksätt dem med dina favoritkarameller.

Tillagningstid: 10 minuter
16 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 200 g marsipan
  • 100 g mörk choklad (70%)
  • 3 polkagrisar eller dina favoritkarameller

Gör så här

  1. Dela marsipanen i 16 bitar och forma till kulor.
  2. Bryt chokladen i bitar. Smält den i en kastrull över vattenbad eller i mikron. Rör om då och då.
  3. Doppa marsipankulorna i chokladen med hjälp av en tesked. Lägg kulorna på bakplåtspapper.
  4. Krossa polkagrisarna och strö krosset över marsipankulorna innan chokladen stelnat. Ställ dem svalt att stelna.
  5. Förvara i kylskåp i burk med tättslutande lock.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Chokladkaka i långpanna

Betyg
Betyg
(39)
Spara recept

Kolagodis med mjölkchoklad

Betyg
Betyg
(22)
Spara recept

Vit chokladbrownie med citronglasyr och bär

Betyg
Betyg
(110)
Spara recept

Saffransbullar med vit choklad

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Björnbärstårta med chokladbotten och citronfyllning

Betyg
Betyg
(76)
Spara recept

Cornflakeskakor med jordnötssmör

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Vita kokosbollar

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Kladdkaka med inbakade godisägg

Betyg
Betyg
(8)
Malenas marsipankulor
3 st
  • Ingredienser (3)
  • 200 g marsipan
  • 100 g mörk choklad (70%)
  • 3 polkagrisar eller dina favoritkarameller

Malenas marsipankulor

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(22)

Gör dina egna marsipankulor och smaksätt dem med dina favoritkarameller.

Tillagningstid: 10 minuter
16 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Dela marsipanen i 16 bitar och forma till kulor.
  2. Bryt chokladen i bitar. Smält den i en kastrull över vattenbad eller i mikron. Rör om då och då.
  3. Doppa marsipankulorna i chokladen med hjälp av en tesked. Lägg kulorna på bakplåtspapper.
  4. Krossa polkagrisarna och strö krosset över marsipankulorna innan chokladen stelnat. Ställ dem svalt att stelna.
  5. Förvara i kylskåp i burk med tättslutande lock.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Chokladkaka i långpanna

Betyg
Betyg
(39)
Spara recept

Kolagodis med mjölkchoklad

Betyg
Betyg
(22)
Spara recept

Vit chokladbrownie med citronglasyr och bär

Betyg
Betyg
(110)
Spara recept

Saffransbullar med vit choklad

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Björnbärstårta med chokladbotten och citronfyllning

Betyg
Betyg
(76)
Spara recept

Cornflakeskakor med jordnötssmör

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Vita kokosbollar

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Kladdkaka med inbakade godisägg

Betyg
Betyg
(8)