Limpa á la Lindström

Betyg (1-5):
2.84 (62 betyg)

Tillagningstid: 1 timme
Ugnstemperatur:200º
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (8)
  • 4 msk ströbröd
  • 2 dl mjölk
  • 800 g nötfärs
  • 3 ägg
  • 300 g hela inlagda, avrunna rödbetor
  • 1 hackad gul lök
  • 1 dl kapris
  • 1 tsk svartpeppar

Gör så här

  1. Rör ihop ströbröd och mjölk och låt stå några minuter.
  2. Blanda det med resten av ingredienserna och häll i en hög avlång ugnsfast form, cirka 2 liter. Tryck till rödbetorna så att de kommer ner i smeten ordentligt.
  3. Stek i ugnen till en innertemperatur på knappt 70 grader, använd stektermometer, cirka 50 minuter. Servera med kokt potatis eller potatisklyftor.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



yvonne pira

2013-03-15

jag kommer hacka vanliga rödbetor från burk och ha i bara inte hela eller i skivor då blir det rödbetsbiffar

yvonne pira

2013-03-15

skall göra det här

mmmmm

2013-02-26

,mmmmmm

Ninna/webbredaktionen

2012-02-02

Om de är delade och kokta innan fungerar det men du förlorar smaken från inläggningen.

Elin

2012-02-02

Går det inte att göra med färska rödbetor? Om de är små? Eller delade i mindre bitar? Eller kanske lite kokta först?

Liknande recept

Fisktaco med mangosalsa

(25)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(9)

Rågmacka med tonfiskröra

(3)

Räksallad med japansk dressing

(90)

Vegopizza på kikärtsbotten

(18)

Bowl med sashimilax

(4)

Chili sin carne

(39)

Köttfärssoppa tacostyle

(12)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 4 msk ströbröd
  • 2 dl mjölk
  • 800 g nötfärs
  • 3 ägg
  • 300 g hela inlagda, avrunna rödbetor
  • 1 hackad gul lök
  • 1 dl kapris
  • 1 tsk svartpeppar

Limpa á la Lindström

Betyg (1-5):
2.84 (62 betyg)

Tillagningstid: 1 timme
Ugnstemperatur:200º
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Rör ihop ströbröd och mjölk och låt stå några minuter.
  2. Blanda det med resten av ingredienserna och häll i en hög avlång ugnsfast form, cirka 2 liter. Tryck till rödbetorna så att de kommer ner i smeten ordentligt.
  3. Stek i ugnen till en innertemperatur på knappt 70 grader, använd stektermometer, cirka 50 minuter. Servera med kokt potatis eller potatisklyftor.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



yvonne pira

2013-03-15

jag kommer hacka vanliga rödbetor från burk och ha i bara inte hela eller i skivor då blir det rödbetsbiffar

yvonne pira

2013-03-15

skall göra det här

mmmmm

2013-02-26

,mmmmmm

Ninna/webbredaktionen

2012-02-02

Om de är delade och kokta innan fungerar det men du förlorar smaken från inläggningen.

Elin

2012-02-02

Går det inte att göra med färska rödbetor? Om de är små? Eller delade i mindre bitar? Eller kanske lite kokta först?

Liknande recept

Fisktaco med mangosalsa

(25)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(9)

Rågmacka med tonfiskröra

(3)

Räksallad med japansk dressing

(90)

Vegopizza på kikärtsbotten

(18)

Bowl med sashimilax

(4)

Chili sin carne

(39)

Köttfärssoppa tacostyle

(12)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies