Lime- och chilimarinerade pilgrimsmusslor

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(5)

Delikata tilltugg med pepparfrukt.

Tillagningstid: 1 timme 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 8 st små kammussla (pilgrimsmussla)
  • 1 lime, i klyftor (1 lime=8 klyftor)
  • 3 krm flingsalt
  • 4 msk chilimarinad (1 sats=ca 4 msk)
  • 8 st små grillspett (blötlagda om de är av trä)

Gör så här

  1. Torka av musslorna med hushållspapper. Blanda marinaden och pensla musslorna med den. Låt marinera ca 1 timme i kylen.
  2. Trä upp 1 mussla och 1 limeklyfta på varje spett. Grilla på medelvärme tills musslorna precis är genomstekta. Strö på salt och servera varma som cocktailtilltugg.

Tips

Gör din egen chilimainad.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



ANNIKA

2014-12-27

SUPER

Liknande recept

Spara recept

Äppel- och räksalsa i endiveblad

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Så här öppnar och äter du ostron

Betyg
Betyg
(49)
Spara recept

Nom du du

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Sommarfräsch räkcocktail

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Räksallad med japansk dressing

Betyg
Betyg
(132)
Spara recept

Räkor med mango, chili och koriander

Betyg
Betyg
(65)
Spara recept

Skaldjurs- och mangococktail

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Hummer med hemlagad majonnäs

Betyg
Betyg
(22)
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 8 st små kammussla (pilgrimsmussla)
  • 1 lime, i klyftor (1 lime=8 klyftor)
  • 3 krm flingsalt
  • 4 msk chilimarinad (1 sats=ca 4 msk)
  • 8 st små grillspett (blötlagda om de är av trä)

Lime- och chilimarinerade pilgrimsmusslor

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(5)

Delikata tilltugg med pepparfrukt.

Tillagningstid: 1 timme 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Torka av musslorna med hushållspapper. Blanda marinaden och pensla musslorna med den. Låt marinera ca 1 timme i kylen.
  2. Trä upp 1 mussla och 1 limeklyfta på varje spett. Grilla på medelvärme tills musslorna precis är genomstekta. Strö på salt och servera varma som cocktailtilltugg.

Tips

Gör din egen chilimainad.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



ANNIKA

2014-12-27

SUPER

Liknande recept

Spara recept

Äppel- och räksalsa i endiveblad

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Så här öppnar och äter du ostron

Betyg
Betyg
(49)
Spara recept

Nom du du

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Sommarfräsch räkcocktail

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Räksallad med japansk dressing

Betyg
Betyg
(132)
Spara recept

Räkor med mango, chili och koriander

Betyg
Betyg
(65)
Spara recept

Skaldjurs- och mangococktail

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Hummer med hemlagad majonnäs

Betyg
Betyg
(22)