Lime- och chilimarinerade pilgrimsmusslor
Lime- och chilimarinerade pilgrimsmusslor
  • Tid 70 min

Lime- och chilimarinerade pilgrimsmusslor

2.8 (5 betyg)

Delikata tilltugg med pepparfrukt.

  • Tillagningstid 70 min
  • Ingredienser 5

Ingredienser

4 portioner
  • 8 st små kammussla (pilgrimsmussla)
  • 1 lime, i klyftor (1 lime=8 klyftor)
  • 3 krm flingsalt
  • 4 msk chilimarinad (1 sats=ca 4 msk)
  • 8 st små grillspett (blötlagda om de är av trä)
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Torka av musslorna med hushållspapper. Blanda marinaden och pensla musslorna med den. Låt marinera ca 1 timme i kylen.

  2. 2

    Trä upp 1 mussla och 1 limeklyfta på varje spett. Grilla på medelvärme tills musslorna precis är genomstekta. Strö på salt och servera varma som cocktailtilltugg.

Tips

Bild på Sara Begner, Matkreatör, Coop
Gör din egen chilimainad.
Sara Begner, Matkreatör, Coop
Sätt ett betyg

1 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

  • ANNIKA

    SUPER