Laxsnittar med tomat, honung och tryffelolja
  • Tid 25 min

Laxsnittar med tomat, honung och tryffelolja

3.5 (2 betyg)

En god liten snitt med lax och tomat till festen.

  • Tillagningstid 25 min
  • Ingredienser 8

Ingredienser

16 stycken
  • 30 körsbärstomater
  • 0.33 baguette
  • 2 msk olivolja
  • 1 dl crème fraiche
  • 100 g skivad kallrökt lax
  • svartpeppar
  • tryffelolja
  • flytande honung
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Dela tomaterna på mitten och ta bort kärnorna med en tesked. Skär tomathalvorna i strimlor.

  2. 2

    Skiva baguetten i 1 centimeter tjocka skivor. Stek brödskivorna i en het panna med olivolja i. Låt brödskivorna svalna något och bred sedan på crème fraiche.

  3. 3

    Skär laxskivorna i breda strimlor. Toppa snittarna med tomat, lax och svartpeppar. Droppa över tryffelolja och honung.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar