Laxsnittar med forellrom

Laxsnittar med forellrom

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(15)

Fräscht och gott som snittar på en buffé eller som nattamacka.

Tillagningstid: 15 minuter
4 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 140 g färsk spenat
  • 1 msk smör
  • peppar
  • 1 msk smör till stekning, eventuellt
  • 4 skivor lantbröd
  • 1 dl crème fraiche
  • 200 g skivad kallrökt lax
  • 70 g forellrom
  • svartpeppar
  • salt

Gör så här

  1. Fräs spenaten i smör. Salta och peppra. Rosta eller stek brödskivorna.
  2. Bred crème fraiche på bröden, lägg på spenat, laxskivor, en klick rom och avsluta med några varv med pepparkvarnen.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



masumi nakazono

2011-12-29

frästa spenaten i smör ; är tycker jag lite för mycket fet och smaken kan blir inte friskt för mig!!! om man har smör på bröd och cre´me fraiche är mycket fet dessutom själva lax och rom är mycket feta.!!!

Liknande recept

Spara recept

Ansjovisröra med brynt smör

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Lax med sesamfrön

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Deviled eggs – kryddade ägg

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Filodegsknyten med Västerbottensost

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Limeströmming

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Laxtartar till förrätt

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Marinerad lax med ponzu

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Gravad lax med rosépeppar

Betyg
Betyg
(14)
Laxsnittar med forellrom
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 140 g färsk spenat
  • 1 msk smör
  • peppar
  • 1 msk smör till stekning, eventuellt
  • 4 skivor lantbröd
  • 1 dl crème fraiche
  • 200 g skivad kallrökt lax
  • 70 g forellrom
  • svartpeppar
  • salt

Laxsnittar med forellrom

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(15)

Fräscht och gott som snittar på en buffé eller som nattamacka.

Tillagningstid: 15 minuter
4 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Fräs spenaten i smör. Salta och peppra. Rosta eller stek brödskivorna.
  2. Bred crème fraiche på bröden, lägg på spenat, laxskivor, en klick rom och avsluta med några varv med pepparkvarnen.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



masumi nakazono

2011-12-29

frästa spenaten i smör ; är tycker jag lite för mycket fet och smaken kan blir inte friskt för mig!!! om man har smör på bröd och cre´me fraiche är mycket fet dessutom själva lax och rom är mycket feta.!!!

Liknande recept

Spara recept

Ansjovisröra med brynt smör

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Lax med sesamfrön

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Deviled eggs – kryddade ägg

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Filodegsknyten med Västerbottensost

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Limeströmming

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Laxtartar till förrätt

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Marinerad lax med ponzu

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Gravad lax med rosépeppar

Betyg
Betyg
(14)