Laxsnittar med forellrom

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2.13 (15 betyg)

Fräscht och gott som snittar på en buffé eller som nattamacka.

Tillagningstid: 15 minuter
4 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 140 g färsk spenat
  • 1 msk smör
  • peppar
  • 1 msk smör till stekning, eventuellt
  • 4 skivor lantbröd
  • 1 dl crème fraiche
  • 200 g skivad kallrökt lax
  • 70 g forellrom
  • svartpeppar
  • salt

Gör så här

  1. Fräs spenaten i smör. Salta och peppra. Rosta eller stek brödskivorna.
  2. Bred crème fraiche på bröden, lägg på spenat, laxskivor, en klick rom och avsluta med några varv med pepparkvarnen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



masumi nakazono

2011-12-29

frästa spenaten i smör ; är tycker jag lite för mycket fet och smaken kan blir inte friskt för mig!!! om man har smör på bröd och cre´me fraiche är mycket fet dessutom själva lax och rom är mycket feta.!!!

Liknande recept

Spara recept

Deviled eggs – kryddade ägg

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Parmesansnäckor med räkor och lax

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Brötchen med lax och färskost

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Stompad jansson

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Filodegsknyten med Västerbottensost

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Sesammarinerad lax med vattenkrasse

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Laxsashimi med sesamfrön

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Gravad lax med rosépeppar

Betyg
Betyg
(7)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 140 g färsk spenat
  • 1 msk smör
  • peppar
  • 1 msk smör till stekning, eventuellt
  • 4 skivor lantbröd
  • 1 dl crème fraiche
  • 200 g skivad kallrökt lax
  • 70 g forellrom
  • svartpeppar
  • salt

Laxsnittar med forellrom

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2.13 (15 betyg)

Fräscht och gott som snittar på en buffé eller som nattamacka.

Tillagningstid: 15 minuter
4 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Fräs spenaten i smör. Salta och peppra. Rosta eller stek brödskivorna.
  2. Bred crème fraiche på bröden, lägg på spenat, laxskivor, en klick rom och avsluta med några varv med pepparkvarnen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



masumi nakazono

2011-12-29

frästa spenaten i smör ; är tycker jag lite för mycket fet och smaken kan blir inte friskt för mig!!! om man har smör på bröd och cre´me fraiche är mycket fet dessutom själva lax och rom är mycket feta.!!!

Liknande recept

Spara recept

Deviled eggs – kryddade ägg

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Parmesansnäckor med räkor och lax

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Brötchen med lax och färskost

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Stompad jansson

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Filodegsknyten med Västerbottensost

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Sesammarinerad lax med vattenkrasse

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Laxsashimi med sesamfrön

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Gravad lax med rosépeppar

Betyg
Betyg
(7)