Laxsnittar med forellrom

Betyg (1-5):
2.13 (15 betyg)

Fräscht och gott som snittar på en buffé eller som nattamacka.

Tillagningstid: 15 minuter
4 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 9 st
  • 140 g färsk spenat
  • 1 msk smör
  • peppar
  • 1 msk smör till stekning, eventuellt
  • 4 skivor lantbröd
  • 1 dl crème fraiche
  • 200 g skivad kallrökt lax
  • 70 g forellrom
  • svartpeppar

Gör så här

  1. Fräs spenaten i smör. Salta och peppra. Rosta eller stek brödskivorna.
  2. Bred crème fraiche på bröden, lägg på spenat, laxskivor, en klick rom och avsluta med några varv med pepparkvarnen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



masumi nakazono

2011-12-29

frästa spenaten i smör ; är tycker jag lite för mycket fet och smaken kan blir inte friskt för mig!!! om man har smör på bröd och cre´me fraiche är mycket fet dessutom själva lax och rom är mycket feta.!!!

Liknande recept

Rödbetskorgar med ostkräm - Coop

(0)

Vegopiroger - Coop

(8)

Sliders med halloumi och BBQ-sås - Coop

(5)

Nötknyten - Coop

(0)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(3)

Kallmarinerad fläskytterfilé med kronärtskocksröra - Coop

(23)

Mangobiffsallad med nudlar - Coop

(13)

Tre sorters ost med rosmarinkolasås - Coop

(2)
9 st
  • Ingredienser 9 st
  • 140 g färsk spenat
  • 1 msk smör
  • peppar
  • 1 msk smör till stekning, eventuellt
  • 4 skivor lantbröd
  • 1 dl crème fraiche
  • 200 g skivad kallrökt lax
  • 70 g forellrom
  • svartpeppar

Laxsnittar med forellrom

Betyg (1-5):
2.13 (15 betyg)

Fräscht och gott som snittar på en buffé eller som nattamacka.

Tillagningstid: 15 minuter
4 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Fräs spenaten i smör. Salta och peppra. Rosta eller stek brödskivorna.
  2. Bred crème fraiche på bröden, lägg på spenat, laxskivor, en klick rom och avsluta med några varv med pepparkvarnen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



masumi nakazono

2011-12-29

frästa spenaten i smör ; är tycker jag lite för mycket fet och smaken kan blir inte friskt för mig!!! om man har smör på bröd och cre´me fraiche är mycket fet dessutom själva lax och rom är mycket feta.!!!

Liknande recept

Rödbetskorgar med ostkräm - Coop

(0)

Vegopiroger - Coop

(8)

Sliders med halloumi och BBQ-sås - Coop

(5)

Nötknyten - Coop

(0)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(3)

Kallmarinerad fläskytterfilé med kronärtskocksröra - Coop

(23)

Mangobiffsallad med nudlar - Coop

(13)

Tre sorters ost med rosmarinkolasås - Coop

(2)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies