För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Laxsnittar med forellrom

Betyg (1-5):
2.13 (15 betyg)

Fräscht och gott som snittar på en buffé eller som nattamacka.

Tillagningstid: 15 minuter
4 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 140 g färsk spenat
  • 1 msk smör
  • peppar
  • 1 msk smör till stekning, eventuellt
  • 4 skivor lantbröd
  • 1 dl crème fraiche
  • 200 g skivad kallrökt lax
  • 70 g forellrom
  • svartpeppar
  • salt

Gör så här

  1. Fräs spenaten i smör. Salta och peppra. Rosta eller stek brödskivorna.
  2. Bred crème fraiche på bröden, lägg på spenat, laxskivor, en klick rom och avsluta med några varv med pepparkvarnen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



masumi nakazono

2011-12-29

frästa spenaten i smör ; är tycker jag lite för mycket fet och smaken kan blir inte friskt för mig!!! om man har smör på bröd och cre´me fraiche är mycket fet dessutom själva lax och rom är mycket feta.!!!

Liknande recept

Gravad lax med rosépeppar

(6)

Krämig citrongrässill

(1)

Laxsashimi med sesamfrön

(24)

Sesammarinerad lax med vattenkrasse

(0)

Snabbgravad sashimi med senapsmajonnäs

(3)

Filodegsknyten med västerbottensost

(0)

Enkla gravlaxbakelser

(8)

Stompad jansson

(6)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 140 g färsk spenat
  • 1 msk smör
  • peppar
  • 1 msk smör till stekning, eventuellt
  • 4 skivor lantbröd
  • 1 dl crème fraiche
  • 200 g skivad kallrökt lax
  • 70 g forellrom
  • svartpeppar
  • salt

Laxsnittar med forellrom

Betyg (1-5):
2.13 (15 betyg)

Fräscht och gott som snittar på en buffé eller som nattamacka.

Tillagningstid: 15 minuter
4 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Fräs spenaten i smör. Salta och peppra. Rosta eller stek brödskivorna.
  2. Bred crème fraiche på bröden, lägg på spenat, laxskivor, en klick rom och avsluta med några varv med pepparkvarnen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



masumi nakazono

2011-12-29

frästa spenaten i smör ; är tycker jag lite för mycket fet och smaken kan blir inte friskt för mig!!! om man har smör på bröd och cre´me fraiche är mycket fet dessutom själva lax och rom är mycket feta.!!!

Liknande recept

Gravad lax med rosépeppar

(6)

Krämig citrongrässill

(1)

Laxsashimi med sesamfrön

(24)

Sesammarinerad lax med vattenkrasse

(0)

Snabbgravad sashimi med senapsmajonnäs

(3)

Filodegsknyten med västerbottensost

(0)

Enkla gravlaxbakelser

(8)

Stompad jansson

(6)