Laxsallad med hackat ägg

Betyg (1-5):
3.5 (62 betyg)

Färskpotatis och senapsvinägrett förgyller lax och ägg.

8 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • Senapsvinägrett:
  • 3 msk skånsk senap
  • 1.5 msk vit balsamvinäger
  • 1.5 dl olja
  • svartpeppar
  • Laxsallad:
  • 400 g gravad lax, skivad
  • 1 kg kokt kall färskpotatis, skivad
  • 3 röda eller gula knipplökar, skivade
  • 1 dl dill, hackad
  • 4 kokta kalla ägg, skalade, grovhackade

Gör så här

  1. Senapsvinägrett: Blanda rumstempererad senap och vinäger i en skål.Vispa i oljan lite i taget, gärna med elvisp,så att blandningen tjocknar en aning. Smaka av med salt och peppar.
  2. Varva lax, potatis, senapsvinägrett och det mesta av löken och dillen på ett stort fat. Toppa med ägghacket och resten av löken och dillen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Bowl med sashimilax - Coop

(2)

Kallmarinerad fläskytterfilé med kronärtskocksröra - Coop

(23)

Mangobiffsallad med nudlar - Coop

(13)

Sliders med halloumi och BBQ-sås - Coop

(4)

Krämig wasabisill - Coop

(6)

Melonsallad med kallrökt lax - Coop

(1)

Fårost- och crème fraiche-gratinerade auberginer - Coop

(0)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(0)
9 st
  • Senapsvinägrett:
  • 3 msk skånsk senap
  • 1.5 msk vit balsamvinäger
  • 1.5 dl olja
  • svartpeppar
  • Laxsallad:
  • 400 g gravad lax, skivad
  • 1 kg kokt kall färskpotatis, skivad
  • 3 röda eller gula knipplökar, skivade
  • 1 dl dill, hackad
  • 4 kokta kalla ägg, skalade, grovhackade

Laxsallad med hackat ägg

Betyg (1-5):
3.5 (62 betyg)

Färskpotatis och senapsvinägrett förgyller lax och ägg.

8 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Senapsvinägrett: Blanda rumstempererad senap och vinäger i en skål.Vispa i oljan lite i taget, gärna med elvisp,så att blandningen tjocknar en aning. Smaka av med salt och peppar.
  2. Varva lax, potatis, senapsvinägrett och det mesta av löken och dillen på ett stort fat. Toppa med ägghacket och resten av löken och dillen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Bowl med sashimilax - Coop

(2)

Kallmarinerad fläskytterfilé med kronärtskocksröra - Coop

(23)

Mangobiffsallad med nudlar - Coop

(13)

Sliders med halloumi och BBQ-sås - Coop

(4)

Krämig wasabisill - Coop

(6)

Melonsallad med kallrökt lax - Coop

(1)

Fårost- och crème fraiche-gratinerade auberginer - Coop

(0)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(0)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies