Laxceviche med äpple
  • Tid 10 min

Laxceviche med äpple

0 (0 betyg)

Otroligt elegant – superenkel att göra!

  • Tillagningstid 10 min
  • Ingredienser 10

Ingredienser

8 bufféportioner
  • 300 g laxfilé av hög kvalitet
  • 1 syrligt äpple
  • 0.5 msk fänkålsfrön
  • 0.5 citron, finrivet skal (endast det gula) och saft
  • 0.5 tsk ättiksprit (12 %)
  • 2 tsk flytande honung
  • 1 tsk flingsalt
  • 2 salladslökar, fint strimlade
Till servering
  • fint knäckebröd
  • dillvippa
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Fintärna lax och äpple. Torrosta fänkålsfröna tills de doftar och har fin färg.

  2. 2

    Vänd runt laxen med citronskal, ättiksprit, honung och salt. Smaka av med citronsaft. Vänd ner äpple, lök och fänkålsfrön. Fördela i 8 snapsglas och toppa med dill.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar