Lammkorv med knipplök, bönor och fetaost
  • Tid 25 min

Lammkorv med knipplök, bönor och fetaost

4 (11 betyg)

Fetaost och lammkorv är en härlig kombination.

  • Tillagningstid 25 min
  • Ingredienser 9

Ingredienser

4 portioner
  • 500 g potatis
  • 300 g knipplök
  • 150 g haricots verts
  • 100 g fetaost
  • 0.5 dl hackad dill
  • 2 msk olivolja
  • 0.5 tsk salt
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 8 lammkorvar
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Koka potatisen i lättsaltat vatten.

  2. 2

    Ansa löken och ta bort blasten. Koka dem i saltat vatten cirka 5 minuter. Lägg i bönorna den sista minuten. Häll av vattnet och blanda lök och bönor med smulad fetaost och dill. Ringla över olivolja, salta och peppra.

  3. 3

    Grilla eller stek korvarna 7-8 minuter och servera dem till.

Sätt ett betyg

2 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

  • Lisa

    Det är ingen hel rätt :(. Kompletterade med spagetti och det ska väl inte vara nödvändigt när man betalar för en middag redan :(

  • Yvonne

    Prova också det här receptet