Lammfärsbullar med soltorkade tomater och rosmarin

Lammfärsbullar med soltorkade tomater och rosmarin

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(25)

Variera köttbullarna genom att byta ut köttfärsen mot lammfärs. Smaksatta med soltorkade tomater och färsk rosmarin blir de underbart goda.

Tillagningstid: 20 minuter
20 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 2 msk ströbröd
  • 1 dl mjölk
  • 500 g lammfärs
  • 50 g hackade soltorkade tomater
  • 3 msk hackad färsk rosmarin
  • 1 grovt riven gul lök
  • 2 ägg
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1.5 tsk salt
  • Till stekning:
  • 1 msk smör
  • 1 olivolja

Gör så här

  1. Blanda ströbröd och mjölk i en skål. Låt det svällanågon minut. Tillsätt resten av ingrediensernaoch blanda ordentligt.
  2. Blöt händerna i kallt vatten och rulla rundalammfärsbullar.
  3. Hetta upp smör och olja i en stekpanna och stek lammfärsbullarna runt om cirka 5 minuter.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Kålfritters med sötpotatis

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Zucchinipaj

Betyg
Betyg
(31)
Spara recept

Mexikansk vegopaj

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Potatisfrittata med paprika

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Sparrissallad med caviar och hollandaise

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Sallad nicoise med varmrökt lax

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Grönkålspaj med fetaost

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Omelettrulle med grönkål och fetaost

Betyg
Betyg
(71)
Lammfärsbullar med soltorkade tomater och rosmarin
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 2 msk ströbröd
  • 1 dl mjölk
  • 500 g lammfärs
  • 50 g hackade soltorkade tomater
  • 3 msk hackad färsk rosmarin
  • 1 grovt riven gul lök
  • 2 ägg
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1.5 tsk salt
  • Till stekning:
  • 1 msk smör
  • 1 olivolja

Lammfärsbullar med soltorkade tomater och rosmarin

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(25)

Variera köttbullarna genom att byta ut köttfärsen mot lammfärs. Smaksatta med soltorkade tomater och färsk rosmarin blir de underbart goda.

Tillagningstid: 20 minuter
20 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda ströbröd och mjölk i en skål. Låt det svällanågon minut. Tillsätt resten av ingrediensernaoch blanda ordentligt.
  2. Blöt händerna i kallt vatten och rulla rundalammfärsbullar.
  3. Hetta upp smör och olja i en stekpanna och stek lammfärsbullarna runt om cirka 5 minuter.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Kålfritters med sötpotatis

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Zucchinipaj

Betyg
Betyg
(31)
Spara recept

Mexikansk vegopaj

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Potatisfrittata med paprika

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Sparrissallad med caviar och hollandaise

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Sallad nicoise med varmrökt lax

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Grönkålspaj med fetaost

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Omelettrulle med grönkål och fetaost

Betyg
Betyg
(71)