Nu visas utbudet för Stockholm. Se sortimentet för din leveransadress:
I dagsläget levererar vi inte till ditt valda postnummer. Däremot kan du köpa våra färdigpackade matkassar.
Smakrika lammfärsbiffar i annorlunda gratäng
Skär auberginen i cm-tjocka skivor och salta. Låt stå ca 20 min, torka sedan av dem med papper.
Hetta upp olja i en stekpanna och stek aubergineskivorna tills de är mjuka med fin färg. Fördela i en ugnsform och häll på tomatsåsen.
Strö över parmesanen och gratinera mitt i ugnen ca 20 min. Blanda alla ingredienser till biffarna.
Forma till biffar med blöta händer. Hetta upp olja i en stekpanna och stek biffarna tills de är genomstekta med fin färg.
Servera biffarna med auberginegratängen och rucola.
Logga in för att skriva en kommentar
Maja - ugnstemperaturen hade tyvärr trillat bort, men nu är den tillagd. 200 grader. Lycka till i köket! /Elsa, webbredaktör
Vad gissar ni att ugnen skall ha för temp?