Kycklingwrap med hummus och paprika
  • Tid 15 min

Kycklingwrap med hummus och paprika

3 (12 betyg)

Lättlagade och goda tortillawraps med kyckling och rucola.

  • Tillagningstid 15 min
  • Ingredienser 14

Ingredienser

4 portioner
  • 500 g kycklingfilé
  • 1 tsk olja
  • 0.5 tsk salt
  • 0.25 tsk svartpeppar
  • 4 tortillabröd
  • 2 grillad paprika i olja
  • 70 g rucola
Hummus:
  • 400 g sköljda kikärtor,1 burk
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 2 msk pressad citronsaft
  • 2 msk vatten
  • 0.5 tsk sesamolja
  • 0.5 tsk salt
  • 0.5 tsk kajennpeppar
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Lägg alla ingredienserna till hummusen i en bunke och mixa slät med en stavmixer.

  2. 2

    Dela varje kycklingfilé i 3 avlånga bitar. Stek kycklingen i olja på medelvärme ca 5 min. Salta och peppra.

  3. 3

    Fördela paprika, rucola och hummus diagonalt på bröden. Lägg på kyckling och rulla ihop

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar