Kycklingscallopine med luktärter

Kycklingscallopine med luktärter

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(0)

Tunna kycklingfiléer med smak av citron.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 4 kycklingbröstfiléer
  • olivolja
  • 2 krm svartpeppar
  • 1 citron, pressad saft
  • Sallad:
  • 15 luktärtsblommor
  • 1 skivad röd lök
  • 2 filéade blodgrapefrukter
  • 1 knippe skivade rädisor
  • 1 skivad fänkål
  • 100 g plockad bladpersilja
  • 50 g rostade solrosfrön
  • 100 g svarta oliver med kärnor
  • 2 msk olivolja
  • 1 citron, pressad saft
  • 1 krm svartpeppar

Gör så här

  1. Dela varje kycklingfilé i tre delar på längden och banka ut dem i en plastpåse så de är ½ centimeter tunna. Pensla dem med olja, salta, peppra och stek i en het panna på bägge sidor cirka 2 minuter så att köttet blir genomstekt. Pressa över 1 citron. Blanda ingredienserna till salladen i en skål. Ringla över olivolja, pressa i citronen, salta, peppra och blanda.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Grillad kyckling med parmesankräm

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Enkel caesarsallad

Betyg
Betyg
(35)
Spara recept

Kycklinglårfilé med bulgur och grillade grönsaker

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Kyckling med ajvarvinägrett och bulgursallad

Betyg
Betyg
(87)
Spara recept

Ugnsrostad kyckling med bakad sötpotatis och slaw

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Kyckling med salvia och citron på spett

Betyg
Betyg
(61)
Spara recept

Morotssoppa med kokosmjölk och kyckling

Betyg
Betyg
(37)
Kycklingscallopine med luktärter
15 st
  • Ingredienser (15)
  • 4 kycklingbröstfiléer
  • olivolja
  • 2 krm svartpeppar
  • 1 citron, pressad saft
  • Sallad:
  • 15 luktärtsblommor
  • 1 skivad röd lök
  • 2 filéade blodgrapefrukter
  • 1 knippe skivade rädisor
  • 1 skivad fänkål
  • 100 g plockad bladpersilja
  • 50 g rostade solrosfrön
  • 100 g svarta oliver med kärnor
  • 2 msk olivolja
  • 1 citron, pressad saft
  • 1 krm svartpeppar

Kycklingscallopine med luktärter

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(0)

Tunna kycklingfiléer med smak av citron.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Dela varje kycklingfilé i tre delar på längden och banka ut dem i en plastpåse så de är ½ centimeter tunna. Pensla dem med olja, salta, peppra och stek i en het panna på bägge sidor cirka 2 minuter så att köttet blir genomstekt. Pressa över 1 citron. Blanda ingredienserna till salladen i en skål. Ringla över olivolja, pressa i citronen, salta, peppra och blanda.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Grillad kyckling med parmesankräm

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Enkel caesarsallad

Betyg
Betyg
(35)
Spara recept

Kycklinglårfilé med bulgur och grillade grönsaker

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Kyckling med ajvarvinägrett och bulgursallad

Betyg
Betyg
(87)
Spara recept

Ugnsrostad kyckling med bakad sötpotatis och slaw

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Kyckling med salvia och citron på spett

Betyg
Betyg
(61)
Spara recept

Morotssoppa med kokosmjölk och kyckling

Betyg
Betyg
(37)