Kycklinglarb

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(5)

Larb med kycklingfärs som smaksätts med fisksås, lime, chiliflakes och mynta. Så gott att servera i salladsblad.

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 3 dl jasminris
  • 450 g kycklingfärs
  • 2 tsk neutral olja
  • 0.5 dl fisksås
  • 1 msk strösocker
  • 2 tsk chiliflakes
  • 1 lime, pressad saft
  • 1 msk torkad mynta
  • 250 g isbergssallad
  • 1 liten rödlök, tunt skivad

Gör så här

  1. Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
  2. Stek kycklingfärsen i olja under omrörning tills genomstekt. Tillsätt fisksås, socker och chiliflakes. Ta bort från värmen, pressa i limesaft och tillsätt mynta.
  3. Bryt salladen i bitar och skölj i iskallt vatten. Fördela sallad, rödlök och kycklingen på fyra tallrikar. Servera med ris.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Nudelsallad med fläskfärsbiffar

Betyg
Betyg
(80)
Spara recept

Ugnsstekt fläskkarré med ingefärsrotmos

Betyg
Betyg
(31)
Spara recept

Ramensoppa med fläskkarré

Betyg
Betyg
(118)
Spara recept

Moussakagratäng

Betyg
Betyg
(130)
Spara recept

Borsjtj med kryddig korv

Betyg
Betyg
(37)
Spara recept

Laxgratäng

Betyg
Betyg
(166)
Spara recept

Thaikyckling med kokosnudlar - Lotta Lundgren

Betyg
Betyg
(190)
Spara recept

Tomatsoppa med vitlöksbröd - Lotta Lundgren

Betyg
Betyg
(89)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 3 dl jasminris
  • 450 g kycklingfärs
  • 2 tsk neutral olja
  • 0.5 dl fisksås
  • 1 msk strösocker
  • 2 tsk chiliflakes
  • 1 lime, pressad saft
  • 1 msk torkad mynta
  • 250 g isbergssallad
  • 1 liten rödlök, tunt skivad

Kycklinglarb

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(5)

Larb med kycklingfärs som smaksätts med fisksås, lime, chiliflakes och mynta. Så gott att servera i salladsblad.

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
  2. Stek kycklingfärsen i olja under omrörning tills genomstekt. Tillsätt fisksås, socker och chiliflakes. Ta bort från värmen, pressa i limesaft och tillsätt mynta.
  3. Bryt salladen i bitar och skölj i iskallt vatten. Fördela sallad, rödlök och kycklingen på fyra tallrikar. Servera med ris.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Nudelsallad med fläskfärsbiffar

Betyg
Betyg
(80)
Spara recept

Ugnsstekt fläskkarré med ingefärsrotmos

Betyg
Betyg
(31)
Spara recept

Ramensoppa med fläskkarré

Betyg
Betyg
(118)
Spara recept

Moussakagratäng

Betyg
Betyg
(130)
Spara recept

Borsjtj med kryddig korv

Betyg
Betyg
(37)
Spara recept

Laxgratäng

Betyg
Betyg
(166)
Spara recept

Thaikyckling med kokosnudlar - Lotta Lundgren

Betyg
Betyg
(190)
Spara recept

Tomatsoppa med vitlöksbröd - Lotta Lundgren

Betyg
Betyg
(89)