Kycklingköttbullemacka med rödbetssallad
Kycklingköttbullemacka med rödbetssallad
  • Tid 15 min

Kycklingköttbullemacka med rödbetssallad

0 (0 betyg)

En snabb macka att ta till när man är hungrig i julstöket. Färdiga kycklingköttbullar toppar en saftig rödbetssallad med både krispiga, färdigskurna grönsaker samt inlagda rödbeter. Allt tronar på en skiva klassisk julvört.

  • Tillagningstid 15 min
  • Ingredienser 10

Ingredienser

4 portioner
  • 150 g Raw Slaw hackat och klart (finstrimlad rödbeta, morot, broccoli)
  • 4 dl inlagda rödbetor
  • 1 dl majonnäs
  • 0.5 dl gräddfil
  • 1 tsk mortlade fänkålsfrön
  • salt
  • 4 skivor vörtbröd
  • smör
  • 4 salladsblad
  • 20 kycklingköttbullar
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Blanda grönsaksmixen med rödbetor, majonnäs, gräddfil och fänkålsfrön. Smaka av med salt.

  2. 2

    Bred smör på brödskivorna och lägg på grönsallad, rödbetssalladen och köttbullar.

Servering

Servera gärna med pressgurka.

Tips

Bild på Sara Begner, Matkreatör, Coop
Titta efter kycklingfärs i kyldisken om du vill göra egna kycklingköttbullar.
Sara Begner, Matkreatör, Coop
Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar