Kycklingburgare i rostat bröd
  • Tid 15 min

Kycklingburgare i rostat bröd

2.57 (7 betyg)

En lättlagad kycklingburgare som du toppar med dina favorittillbehör.

  • Tillagningstid 15 min
  • Ingredienser 12

Ingredienser

4 portioner
  • 500 g tunt skivad kycklingfilé
  • 0.5 tsk salt
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 msk olivolja
  • 1 msk smör
  • 8 brödskivor
  • 4 salladsblad
  • 1 skivad tomat
  • 0.5 portioner skivad gurka
  • 1 liten skivad rödlök
Hamburgerdressing:
  • 250 g kvarg 1%
  • 0.5 dl barbequesås
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Salta och peppra kycklingen. Hetta upp en stekpanna och stek filéerna i olja, ca 2 min per sida.

  2. 2

    Rosta eller stek brödskivorna i stekpannan.

Hamburgerdressing

  1. 1

    Blanda ihop kvarg och BBQ-sås till en hamburgerdressing.

  2. 2

    Fyll bröden med kyckling, sallad, tomat, gurka, lök och dressing.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar