Kycklingburgare i rostat bröd

Kycklingburgare i rostat bröd

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(7)

En lättlagad kycklingburgare som du toppar med dina favorittillbehör.

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
  • 500 g tunt skivad kycklingfilé
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 msk olivolja
  • 1 msk smör
  • 8 brödskivor
  • 4 salladsblad
  • 1 skivad tomat
  • 0.5 portioner skivad gurka
  • 1 liten skivad rödlök
  • 0.5 tsk salt
  • Hamburgerdressing:
  • 250 g kvarg 1%
  • 0.5 dl barbequesås

Gör så här

  1. Salta och peppra kycklingen. Hetta upp en stekpanna och stek filéerna i olja, ca 2 min per sida.
  2. Rosta eller stek brödskivorna i stekpannan.

Hamburgerdressing

  1. Blanda ihop kvarg och BBQ-sås till en hamburgerdressing.
  2. Fyll bröden med kyckling, sallad, tomat, gurka, lök och dressing.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Kycklingburgare i rostat bröd
12 st
  • Ingredienser (12)
  • 500 g tunt skivad kycklingfilé
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 msk olivolja
  • 1 msk smör
  • 8 brödskivor
  • 4 salladsblad
  • 1 skivad tomat
  • 0.5 portioner skivad gurka
  • 1 liten skivad rödlök
  • 0.5 tsk salt
  • Hamburgerdressing:
  • 250 g kvarg 1%
  • 0.5 dl barbequesås

Kycklingburgare i rostat bröd

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(7)

En lättlagad kycklingburgare som du toppar med dina favorittillbehör.

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner

Gör så här

  1. Salta och peppra kycklingen. Hetta upp en stekpanna och stek filéerna i olja, ca 2 min per sida.
  2. Rosta eller stek brödskivorna i stekpannan.

Hamburgerdressing

  1. Blanda ihop kvarg och BBQ-sås till en hamburgerdressing.
  2. Fyll bröden med kyckling, sallad, tomat, gurka, lök och dressing.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!