Kyckling- och bönenchiladas
  • Tid 30 min

Kyckling- och bönenchiladas

3.86 (7 betyg)

Få barnen att gilla bönor, genom denna oemotståndliga enchiladarulle.

  • Tillagningstid 30 min
  • Ingredienser 11

Ingredienser

2 portioner
  • 0.5 grillad kyckling
  • 0.25 finhackad gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 3 dl kokta bönor
  • 0.5 dl riven ost
  • 0.5 krm salt
  • 0.5 krm peppar
  • 8 små tortilla bröd
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 krm paprikapulver eller efter smak
  • 0.5 chili eller efter smak
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Bena ur kycklingen och skär köttet i små bitar. Fräs lök, vitlök och svarta bönor. Mosa eller kör i matberedare. Låt röran svalna. Bred bönblandningen på tortillabröden, spara 1 cm kant. Lägg kycklingen och sedan den rivna osten. Salta peppra. Lägg på de resterande tortillabröden och tryck till lite tätt. Stek de försiktigt i en torr stekpanna 2-4 minuter på varje sida, tills de fått fin färg. Dela i 4-6 bitar och servera med crème fraichen, smaksatt paprika och chili.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar