Kyckling med grönkålssallad

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(16)

Stekt kycklingfilé med en fräsch sallad på grönkål och matvete.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 4 kycklingfiléer
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 tsk olivolja
  • 1 tsk salt
  • Grönkålssallad
  • 100 g grönkål, i bitar
  • 1 citron
  • 2 avokado, tärnade
  • 1 förpackning (à 400g) matvete, kokt
  • 40 g parmesan, riven

Gör så här

  1. Krydda kycklingfiléerna med salt och peppar. Hetta upp olja i en stekpanna och stek på medelvärme tills kycklingen är genomstekt och har fin stekyta.

Grönkålssallad:

  1. Finriv skalet av citronen (endast det gula) över grönkålsbladen och pressa över saften.
  2. Krama runt bladen med fingrarna så de mjuknar lite. Vänd runt med matvete och avokado. Smaka av med salt och peppar och riv över parmesan.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Susanna

2017-02-22

Jag stekte grönkålen i olja istället nån minut så den blev lite frasig, jättegod maträtt

Liknande recept

Spara recept

Wok med kyckling och nudlar

Betyg
Betyg
(109)
Spara recept

Mexikansk ranchsallad med kyckling och avokadodressing

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Tortillapizza

Betyg
Betyg
(44)
Spara recept

Wrap med grillade grönsaker, kyckling och tzatziki

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Varma mackor med kyckling, soltorkade tomater och örter

Betyg
Betyg
(40)
Spara recept

Wrap med kyckling och coleslaw

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Sommarsallad med caesardressing

Betyg
Betyg
(1)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 4 kycklingfiléer
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 tsk olivolja
  • 1 tsk salt
  • Grönkålssallad
  • 100 g grönkål, i bitar
  • 1 citron
  • 2 avokado, tärnade
  • 1 förpackning (à 400g) matvete, kokt
  • 40 g parmesan, riven

Kyckling med grönkålssallad

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(16)

Stekt kycklingfilé med en fräsch sallad på grönkål och matvete.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Krydda kycklingfiléerna med salt och peppar. Hetta upp olja i en stekpanna och stek på medelvärme tills kycklingen är genomstekt och har fin stekyta.

Grönkålssallad:

  1. Finriv skalet av citronen (endast det gula) över grönkålsbladen och pressa över saften.
  2. Krama runt bladen med fingrarna så de mjuknar lite. Vänd runt med matvete och avokado. Smaka av med salt och peppar och riv över parmesan.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Susanna

2017-02-22

Jag stekte grönkålen i olja istället nån minut så den blev lite frasig, jättegod maträtt

Liknande recept

Spara recept

Wok med kyckling och nudlar

Betyg
Betyg
(109)
Spara recept

Mexikansk ranchsallad med kyckling och avokadodressing

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Tortillapizza

Betyg
Betyg
(44)
Spara recept

Wrap med grillade grönsaker, kyckling och tzatziki

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Varma mackor med kyckling, soltorkade tomater och örter

Betyg
Betyg
(40)
Spara recept

Wrap med kyckling och coleslaw

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Sommarsallad med caesardressing

Betyg
Betyg
(1)