Kryddigt parmesansmör till lutfisk

Kryddigt parmesansmör till lutfisk

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(1)

Smör med vitlök, citron och kajenpeppar ger en god smak till lutfisken.

Tillagningstid: 5 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 2 kg lutfisk
  • Kryddigt parmesansmör:
  • 3 msk rumsvarmt smör
  • 1 dl finriven parmesanost
  • 1 pressade vitlöksklyftor
  • 1 msk tigersås
  • 2 tsk pressad citronsaft
  • 1 krm vitpeppar
  • 0.5 krm kajennpeppar

Gör så här

  1. Koka fisken och salta den.
  2. Rör ihop alla ingredienser till smöret och servera till fisken.

Servering

Bjud kokt potatis och gröna ärter till.

Tips

Smöret är också gott till kött eller att gratinera ostron eller musslor med.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Kryddigt parmesansmör till lutfisk
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 2 kg lutfisk
  • Kryddigt parmesansmör:
  • 3 msk rumsvarmt smör
  • 1 dl finriven parmesanost
  • 1 pressade vitlöksklyftor
  • 1 msk tigersås
  • 2 tsk pressad citronsaft
  • 1 krm vitpeppar
  • 0.5 krm kajennpeppar

Kryddigt parmesansmör till lutfisk

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(1)

Smör med vitlök, citron och kajenpeppar ger en god smak till lutfisken.

Tillagningstid: 5 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka fisken och salta den.
  2. Rör ihop alla ingredienser till smöret och servera till fisken.

Servering

Bjud kokt potatis och gröna ärter till.

Tips

Smöret är också gott till kött eller att gratinera ostron eller musslor med.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!