
Kryddig bönsallad
Betyg (1-5):
Garam masala och mynta gör det här till en salladsfavorit.
Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:225º
8 portioner
- 2 paprikor
- 100 g haricots verts / vaxbönor
- 300 g kokta blandade bönor, sköljda
- 0.5 purjolök, strimlad
- 2 tomater, tärnade
- 0.5 gurka, tärnad
- 1 kruka mynta, hackad
- 1 tsk garam masala
- 1 msk olivolja
- 0.5 msk balsamvinäger
- salt
Gör så här
- Sätt ugnen på 225°. Dela paprikorna och lägg med snittytan nedåt på en plåt. Rosta högt upp i ugnen ca 30 min. Vänd någon gång.
- Lägg ev in haricots verts de sista 3 min (eller använd dem okokta).
- Vänd runt alla grönsaker med mynta, garam masala, olja och balsamvinäger. Smaka av med salt.
Tips

Grillade paprikor finns även att köpa färdiga på burk.
Kryddig bönsallad
Betyg (1-5):
Garam masala och mynta gör det här till en salladsfavorit.
Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:225º
8 portioner
Gör så här
- Sätt ugnen på 225°. Dela paprikorna och lägg med snittytan nedåt på en plåt. Rosta högt upp i ugnen ca 30 min. Vänd någon gång.
- Lägg ev in haricots verts de sista 3 min (eller använd dem okokta).
- Vänd runt alla grönsaker med mynta, garam masala, olja och balsamvinäger. Smaka av med salt.
Tips

Grillade paprikor finns även att köpa färdiga på burk.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!