Kryddig bönsallad
  • Tid 30 min
  • Ugn 225º

Kryddig bönsallad

5 (1 betyg)

Garam masala och mynta gör det här till en salladsfavorit.

  • Tillagningstid 30 min
  • Ingredienser 11
  • Ugnstemperatur 225º

Ingredienser

8 portioner
  • 2 paprikor
  • 100 g haricots verts / vaxbönor
  • 300 g kokta blandade bönor, sköljda
  • 0.5 purjolök, strimlad
  • 2 tomater, tärnade
  • 0.5 gurka, tärnad
  • 1 kruka mynta, hackad
  • 1 tsk garam masala
  • 1 msk olivolja
  • 0.5 msk balsamvinäger
  • salt
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Sätt ugnen på 225°. Dela paprikorna och lägg med snittytan nedåt på en plåt. Rosta högt upp i ugnen ca 30 min. Vänd någon gång.

  2. 2

    Lägg ev in haricots verts de sista 3 min (eller använd dem okokta).

  3. 3

    Vänd runt alla grönsaker med mynta, garam masala, olja och balsamvinäger. Smaka av med salt.

Tips

Bild på Sara Begner, Matkreatör, Coop
Grillade paprikor finns även att köpa färdiga på burk.
Sara Begner, Matkreatör, Coop
Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar