
Krustader med kronärtskocka
Smakrika rågkrustader med mixade kronärtskockshjärtan, parmesan, basilika och citron. Perfekta som tilltugg.
- 280 g marinerade kronärtskockshjärtan
- 1.5 dl finriven parmesan
- 0.5 dl olivolja
- 0.5 dl finhackad färsk basilika
- 1 msk pressad citronsaft
- basilikablad till garnering
Gör så här
- Sila av oljan från kronärtskockshjärtana och mixa dem lite slarvigt. Rör ner parmesan, olivolja, basilika och citronsaft. Klicka röran på valfria crostini/ krustader. Garnera med basilikablad.
Krustader med kronärtskocka
Smakrika rågkrustader med mixade kronärtskockshjärtan, parmesan, basilika och citron. Perfekta som tilltugg.
Gör så här
- Sila av oljan från kronärtskockshjärtana och mixa dem lite slarvigt. Rör ner parmesan, olivolja, basilika och citronsaft. Klicka röran på valfria crostini/ krustader. Garnera med basilikablad.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
2021-03-29
Hej Cissi, det stämmer att många hårdostar innehåller löpe. Det går förstås bra att byta ut parmesanen mot annan ost om man önskar ett helt växtbaserat tilltugg.
2021-03-27
Parmesan är inte vegetarisk då det innehåller animaliskt löpe. Det finns visserligen löpefri parmesan men då det är ingen äkta parmesan.
2020-08-28
Hej Annica! Den borde hålla länge, men i alla fall minst en vecka. Mvh, Maja/redaktör
2020-07-16
Hur länge kan den färdiga röran förvaras i kylen?
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
2021-03-29
Hej Cissi, det stämmer att många hårdostar innehåller löpe. Det går förstås bra att byta ut parmesanen mot annan ost om man önskar ett helt växtbaserat tilltugg.
Cissi
2021-03-27
Parmesan är inte vegetarisk då det innehåller animaliskt löpe. Det finns visserligen löpefri parmesan men då det är ingen äkta parmesan.
2020-08-28
Hej Annica! Den borde hålla länge, men i alla fall minst en vecka. Mvh, Maja/redaktör
Annica
2020-07-16
Hur länge kan den färdiga röran förvaras i kylen?