Krustader med kronärtskocka

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(7)

Smakrika rågkrustader med mixade kronärtskockshjärtan, parmesan, basilika och citron. Perfekta som tilltugg.

Tillagningstid: 10 min
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 280 g marinerade kronärtskockshjärtan
  • 1.5 dl finriven parmesan
  • 0.5 dl olivolja
  • 0.5 dl finhackad färsk basilika
  • 1 msk pressad citronsaft
  • basilikablad till garnering

Gör så här

  1. Sila av oljan från kronärtskockshjärtana och mixa dem lite slarvigt. Rör ner parmesan, olivolja, basilika och citronsaft. Klicka röran på valfria crostini/ krustader. Garnera med basilikablad.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Coop

2021-03-29

Hej Cissi, det stämmer att många hårdostar innehåller löpe. Det går förstås bra att byta ut parmesanen mot annan ost om man önskar ett helt växtbaserat tilltugg.

Cissi

2021-03-27

Parmesan är inte vegetarisk då det innehåller animaliskt löpe. Det finns visserligen löpefri parmesan men då det är ingen äkta parmesan.

Coop

2020-08-28

Hej Annica! Den borde hålla länge, men i alla fall minst en vecka. Mvh, Maja/redaktör

Annica

2020-07-16

Hur länge kan den färdiga röran förvaras i kylen?

Liknande recept

Spara recept

Ägghalva med brynt smör

Betyg
Betyg
(58)
Spara recept

Minispett med wasabidressing

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Marinerad lax med ponzu

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Deviled eggs – kryddade ägg

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Rödbetor i ugn med pestodipp

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Örtvåfflor med brie

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Äppeldipp

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Minimackor med stekt sidfläsk, surkål och rostad lök

Betyg
Betyg
(4)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 280 g marinerade kronärtskockshjärtan
  • 1.5 dl finriven parmesan
  • 0.5 dl olivolja
  • 0.5 dl finhackad färsk basilika
  • 1 msk pressad citronsaft
  • basilikablad till garnering

Krustader med kronärtskocka

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(7)

Smakrika rågkrustader med mixade kronärtskockshjärtan, parmesan, basilika och citron. Perfekta som tilltugg.

Tillagningstid: 10 min
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Sila av oljan från kronärtskockshjärtana och mixa dem lite slarvigt. Rör ner parmesan, olivolja, basilika och citronsaft. Klicka röran på valfria crostini/ krustader. Garnera med basilikablad.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Coop

2021-03-29

Hej Cissi, det stämmer att många hårdostar innehåller löpe. Det går förstås bra att byta ut parmesanen mot annan ost om man önskar ett helt växtbaserat tilltugg.

Cissi

2021-03-27

Parmesan är inte vegetarisk då det innehåller animaliskt löpe. Det finns visserligen löpefri parmesan men då det är ingen äkta parmesan.

Coop

2020-08-28

Hej Annica! Den borde hålla länge, men i alla fall minst en vecka. Mvh, Maja/redaktör

Annica

2020-07-16

Hur länge kan den färdiga röran förvaras i kylen?

Liknande recept

Spara recept

Ägghalva med brynt smör

Betyg
Betyg
(58)
Spara recept

Minispett med wasabidressing

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Marinerad lax med ponzu

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Deviled eggs – kryddade ägg

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Rödbetor i ugn med pestodipp

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Örtvåfflor med brie

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Äppeldipp

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Minimackor med stekt sidfläsk, surkål och rostad lök

Betyg
Betyg
(4)