Krustader med kronärtskocka

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
5 (6 betyg)

Smakrika rågkrustader med mixade kronärtskockshjärtan, parmesan, basilika och citron. Perfekta som tilltugg.

Tillagningstid: 10 min
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 280 g marinerade kronärtskockshjärtan
  • 1.5 dl finriven parmesan
  • 0.5 dl olivolja
  • 0.5 dl finhackad färsk basilika
  • 1 msk pressad citronsaft
  • basilikablad till garnering

Gör så här

  1. Sila av oljan från kronärtskockshjärtana och mixa dem lite slarvigt. Rör ner parmesan, olivolja, basilika och citronsaft. Klicka röran på valfria crostini/ krustader. Garnera med basilikablad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Checkbox Coop

2020-08-28

Hej Annica! Den borde hålla länge, men i alla fall minst en vecka. Mvh, Maja/redaktör

Annica

2020-07-16

Hur länge kan den färdiga röran förvaras i kylen?

Liknande recept

Spara recept

Äppeldipp

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Kräftröra med dill och tabasco

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Krämig citrongrässill

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Rödbetor i ugn med pestodipp

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Champinjonhattar med parma och parmesan

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Örtvåfflor med brie

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Smördegspaj med karamelliserad lök

Betyg
Betyg
(32)
Spara recept

Minimackor med stekt sidfläsk, surkål och rostad lök

Betyg
Betyg
(4)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 280 g marinerade kronärtskockshjärtan
  • 1.5 dl finriven parmesan
  • 0.5 dl olivolja
  • 0.5 dl finhackad färsk basilika
  • 1 msk pressad citronsaft
  • basilikablad till garnering

Krustader med kronärtskocka

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
5 (6 betyg)

Smakrika rågkrustader med mixade kronärtskockshjärtan, parmesan, basilika och citron. Perfekta som tilltugg.

Tillagningstid: 10 min
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Sila av oljan från kronärtskockshjärtana och mixa dem lite slarvigt. Rör ner parmesan, olivolja, basilika och citronsaft. Klicka röran på valfria crostini/ krustader. Garnera med basilikablad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Checkbox Coop

2020-08-28

Hej Annica! Den borde hålla länge, men i alla fall minst en vecka. Mvh, Maja/redaktör

Annica

2020-07-16

Hur länge kan den färdiga röran förvaras i kylen?

Liknande recept

Spara recept

Äppeldipp

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Kräftröra med dill och tabasco

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Krämig citrongrässill

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Rödbetor i ugn med pestodipp

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Champinjonhattar med parma och parmesan

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Örtvåfflor med brie

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Smördegspaj med karamelliserad lök

Betyg
Betyg
(32)
Spara recept

Minimackor med stekt sidfläsk, surkål och rostad lök

Betyg
Betyg
(4)