Krukost

Krukost

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(3)

Krukost eller potkäs är ett bra sätt att ta vara på överbliven ost. Prova vårt recept på krukost med konjak till julbordet!

Tillagningstid: 5 minuter
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 5 dl riven lagrad ost
  • 2 dl riven ädelost
  • 50 g rumsvarmt smör
  • 2 msk konjak
  • svartpeppar och brödkummin
  • 1 dl hackade valnötter

Gör så här

  1. Blanda alla ingredienser. Smaka eventuellt av med brödkummin och/eller peppar.
  2. Forma till två puckar och rulla dem i valnötter. Förvara i kyl.Håller cirka 2 veckor i kylskåp.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Putte

2021-09-24

OK

Krukost
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 5 dl riven lagrad ost
  • 2 dl riven ädelost
  • 50 g rumsvarmt smör
  • 2 msk konjak
  • svartpeppar och brödkummin
  • 1 dl hackade valnötter

Krukost

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(3)

Krukost eller potkäs är ett bra sätt att ta vara på överbliven ost. Prova vårt recept på krukost med konjak till julbordet!

Tillagningstid: 5 minuter
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda alla ingredienser. Smaka eventuellt av med brödkummin och/eller peppar.
  2. Forma till två puckar och rulla dem i valnötter. Förvara i kyl.Håller cirka 2 veckor i kylskåp.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Putte

2021-09-24

OK