Krämig dragonkyckling

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(3)

Kyckling med krämig dragon- och pepparrotsfyllning.

Tillagningstid: 40 minuter
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 400 g kycklinglårfiléer
  • 50 g finhackad rökt renstek eller älgstek
  • 2 msk mjukost med pepparrot
  • 2 msk finhackad dragon
  • 3 msk crème fraiche, gärna lätt
  • 1 krm peppar (eller efter smak)
  • 1 msk smör
  • 1 dl hönsbuljong eller torrt vin
  • 2 krm salt (eller efter smak)

Gör så här

  1. Skär bort ev senor och hinnor på filéerna. Gör en ficka i varje filé. Blanda renstek, ost, dragon och crème fraiche. Fyll fickorna med blandningen.
  2. Fäst ihop med cocktailpinne. Salta och peppra filéerna. Hetta upp fettet i en stekpanna och bryn kycklingen runt om. Lyft över filéerna till en ugnssäker form.
  3. Späd i pannan med buljong eller vin och häll skyn runt kycklingen i formen. Stek i mitten av ugnen, 15-20 minuter.

Servering

Servera kyckling och sky med kokt pasta, tomatsallad och gröna bönor.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Kycklingbollar med dill och citron

Betyg
Betyg
(99)
Spara recept

Kerala curry-kyckling

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Kokoskyckling från Kenya

Betyg
Betyg
(51)
Spara recept

Kycklingfilé i basilikasås med granatäpple

Betyg
Betyg
(70)
Spara recept

Fruktig couscous med grillad kycklingfilé

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Dillkokt kyckling

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Saffranskokt kamutvete med chutneyglaserade kycklingben

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Kycklinggryta med kokosmjölk

Betyg
Betyg
(40)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 400 g kycklinglårfiléer
  • 50 g finhackad rökt renstek eller älgstek
  • 2 msk mjukost med pepparrot
  • 2 msk finhackad dragon
  • 3 msk crème fraiche, gärna lätt
  • 1 krm peppar (eller efter smak)
  • 1 msk smör
  • 1 dl hönsbuljong eller torrt vin
  • 2 krm salt (eller efter smak)

Krämig dragonkyckling

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(3)

Kyckling med krämig dragon- och pepparrotsfyllning.

Tillagningstid: 40 minuter
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär bort ev senor och hinnor på filéerna. Gör en ficka i varje filé. Blanda renstek, ost, dragon och crème fraiche. Fyll fickorna med blandningen.
  2. Fäst ihop med cocktailpinne. Salta och peppra filéerna. Hetta upp fettet i en stekpanna och bryn kycklingen runt om. Lyft över filéerna till en ugnssäker form.
  3. Späd i pannan med buljong eller vin och häll skyn runt kycklingen i formen. Stek i mitten av ugnen, 15-20 minuter.

Servering

Servera kyckling och sky med kokt pasta, tomatsallad och gröna bönor.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Kycklingbollar med dill och citron

Betyg
Betyg
(99)
Spara recept

Kerala curry-kyckling

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Kokoskyckling från Kenya

Betyg
Betyg
(51)
Spara recept

Kycklingfilé i basilikasås med granatäpple

Betyg
Betyg
(70)
Spara recept

Fruktig couscous med grillad kycklingfilé

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Dillkokt kyckling

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Saffranskokt kamutvete med chutneyglaserade kycklingben

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Kycklinggryta med kokosmjölk

Betyg
Betyg
(40)