Krämig coleslaw med äpple och lingon

Krämig coleslaw med äpple och lingon

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(5)

Ett sådant här tillbehör är helt perfekt på julbordet – passar verkligen till allt!

Tillagningstid: 10 min
6 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 rött äpple
  • 300 g spetskål
  • 1 dl majonnäs
  • 0.5 dl yoghurt 10%
  • 0.5 msk dijonsenap
  • 0.5 msk vinäger, t ex äppelcidervinäger
  • 1 msk finhackad persilja
  • 2 msk rårörda lingon
  • salt och svartpeppar

Gör så här

  1. Skär äpplet i fina strimlor och hyvla kålen tunt.
  2. Blanda majonnäs, yoghurt, senap, vinäger och persilja i en stor skål. Vänd ner kål och äpple. Rör i lingonen och smaka av med salt och peppar.

Tips

Spetskålen kan bytas mot både vitkål och rödkål.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Emma

2018-12-13

Grym! Numera en ”klassiker” på vårt julbord!

Liknande recept

Spara recept

Hallondaiquiri

Betyg
Betyg
(50)
Spara recept

Pavlova med jordgubbs- och rabarberkompott

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Jordgubbs- och rabarberkompott med mandeltäcke

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Snabba marängbakelser

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Salsa med lingon och äpple

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Tortillachips med dipp och frukt

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Frozen cheesecake med jordgubbar och lime

Betyg
Betyg
(38)
Spara recept

Jordgubbsmousse med rabarber

Betyg
Betyg
(20)
Krämig coleslaw med äpple och lingon
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 1 rött äpple
  • 300 g spetskål
  • 1 dl majonnäs
  • 0.5 dl yoghurt 10%
  • 0.5 msk dijonsenap
  • 0.5 msk vinäger, t ex äppelcidervinäger
  • 1 msk finhackad persilja
  • 2 msk rårörda lingon
  • salt och svartpeppar

Krämig coleslaw med äpple och lingon

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(5)

Ett sådant här tillbehör är helt perfekt på julbordet – passar verkligen till allt!

Tillagningstid: 10 min
6 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär äpplet i fina strimlor och hyvla kålen tunt.
  2. Blanda majonnäs, yoghurt, senap, vinäger och persilja i en stor skål. Vänd ner kål och äpple. Rör i lingonen och smaka av med salt och peppar.

Tips

Spetskålen kan bytas mot både vitkål och rödkål.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Emma

2018-12-13

Grym! Numera en ”klassiker” på vårt julbord!

Liknande recept

Spara recept

Hallondaiquiri

Betyg
Betyg
(50)
Spara recept

Pavlova med jordgubbs- och rabarberkompott

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Jordgubbs- och rabarberkompott med mandeltäcke

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Snabba marängbakelser

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Salsa med lingon och äpple

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Tortillachips med dipp och frukt

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Frozen cheesecake med jordgubbar och lime

Betyg
Betyg
(38)
Spara recept

Jordgubbsmousse med rabarber

Betyg
Betyg
(20)