
Kräftsill
Betyg (1-5):
Gott på smörgåsbordet till jul, påsk eller midsommar.
Tillagningstid: 15 min
6 bufféportioner
- 420 g inläggningssill (5-minuterssill)
- 170 g kräftstjärtar
- 1 dl gräddfil
- 0.5 dl majonnäs
- 2 msk chilisås
- 1 dl finhackad dill
- 1 tsk koncentrerad hummerfond
- 0.5 tsk cayennepeppar
- salt
Gör så här
- Häll av lagen från sillen och skär sillfiléerna i mindre bitar. Grovhacka kräftstjärtarna och blanda med resten av ingredienserna. Smaka av med salt.
Kräftsill
Betyg (1-5):
Gott på smörgåsbordet till jul, påsk eller midsommar.
Tillagningstid: 15 min
6 bufféportioner
Gör så här
- Häll av lagen från sillen och skär sillfiléerna i mindre bitar. Grovhacka kräftstjärtarna och blanda med resten av ingredienserna. Smaka av med salt.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
2015-03-31
Det var jätte gott .... 😊
2014-12-24
Smakar på tok för mycket salt, trots att vi inte saltat något extra!!!!!!!!
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
inger ström
2015-03-31
Det var jätte gott .... 😊
Yvonne
2014-12-24
Smakar på tok för mycket salt, trots att vi inte saltat något extra!!!!!!!!