Kräftröra med äpple och dill

Kräftröra med äpple och dill

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Perfekt röra att servera på kräftskivan som tillbehör, kräftstjärtar, äpple, rödlök, crème fraiche, dill och citron. Passar perfekt att servera på en bit knäckebröd.

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 330 g kräftstjärtar i lag
  • 1 äpple
  • 1 liten rödlök, finhackad
  • 1 dl crème fraiche
  • 0.5 dl majonnäs
  • 0.5 dl finhackad dill
  • 0.5 citron, finrivet skal och saft
  • salt och svartpeppar

Gör så här

  1. Häll bort lagen från kräftstjärtarna och låt dem rinna av. Skär äpplet i små tärningar.
  2. Blanda kräftstjärtar, äpple, crème fraiche, majonnäs, dill och citronskal. Smaka av med citronsaft, salt och peppar. Servera med tunnbrödschips.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Äppeldipp

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Ägghalva med brynt smör

Betyg
Betyg
(58)
Spara recept

Rödbetor i ugn med pestodipp

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Kräftröra med dill och tabasco

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Gravad lax med rosépeppar

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Minimackor med stekt sidfläsk, surkål och rostad lök

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Deviled eggs – kryddade ägg

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Halstrade pilgrimsmusslor med chili

Betyg
Betyg
(63)
Kräftröra med äpple och dill
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 330 g kräftstjärtar i lag
  • 1 äpple
  • 1 liten rödlök, finhackad
  • 1 dl crème fraiche
  • 0.5 dl majonnäs
  • 0.5 dl finhackad dill
  • 0.5 citron, finrivet skal och saft
  • salt och svartpeppar

Kräftröra med äpple och dill

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Perfekt röra att servera på kräftskivan som tillbehör, kräftstjärtar, äpple, rödlök, crème fraiche, dill och citron. Passar perfekt att servera på en bit knäckebröd.

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Häll bort lagen från kräftstjärtarna och låt dem rinna av. Skär äpplet i små tärningar.
  2. Blanda kräftstjärtar, äpple, crème fraiche, majonnäs, dill och citronskal. Smaka av med citronsaft, salt och peppar. Servera med tunnbrödschips.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Äppeldipp

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Ägghalva med brynt smör

Betyg
Betyg
(58)
Spara recept

Rödbetor i ugn med pestodipp

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Kräftröra med dill och tabasco

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Gravad lax med rosépeppar

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Minimackor med stekt sidfläsk, surkål och rostad lök

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Deviled eggs – kryddade ägg

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Halstrade pilgrimsmusslor med chili

Betyg
Betyg
(63)