Köttbullar med ingefära och senap
Köttbullar med ingefära och senap
  • Tid 25 min

Köttbullar med ingefära och senap

0 (0 betyg)

Smakrika köttbullar med ingefära och senap passar perfekt till julbordet. Recept av: Eleonora Von Essen och Foto av: Eva Hildén Smith

  • Tillagningstid 25 min
  • Ingredienser 9

Ingredienser

8 bufféportioner
  • 500 g blandfärs
  • 0.5 dl vispgrädde
  • 1 ägg
  • 1.5 msk skånsk senap
  • 1 msk finriven färsk ingefära
  • 0.5 dl ströbröd
  • 3 msk finriven gul lök
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Vispa ihop grädde, ägg, senap och ingefära. Tillsätt ströbrödet och låt svälla 5 min. Tillsätt lök, färs och kryddor, blanda väl.

  2. 2

    Forma till bollar med blöta händer. Hetta upp en stekpanna och stek köttbullarna i smör i omgångar.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar