Korngrynssallad med vax- och brytbönor

Korngrynssallad med vax- och brytbönor

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(0)

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 4 dl matkorn
  • 1 grönsaksbuljongtärning
  • 100 g vaxbönor
  • 100 g brytbönor
  • 100 g späda morötter
  • 1 finhackad vitlöksklyfta
  • 1 liten finstrimlad purjolök
  • 50 g spenat
  • 1 msk olivolja
  • 3 krm flingsalt
  • 1 dl bladpersilja
  • 2 msk färsk mejram
  • 0.5 dl rostade pinjenötter

Gör så här

  1. Koka korngrynen enligt anvisningen på förpackningen, och tillsätt buljongtärningen i vattnet. Koka vax- och brytbönorna samt morötterna i cirka 5 minuter. Häll av och lägg upp på ett serveringsfat.
  2. Fräs vitlök, purjolök och spenat i olja. Blanda fräset med korngrynen, bönorna och morötterna. Strö över salt, persilja och mejram. Garnera med pinjenötter. Servera till grillat kött eller fisk.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Falukorv med kryddig bönsallad

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Kycklingwrap med grön hummus

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Ugnsbakade bönor med cream cheese

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Tomatsoppa och toast fylld med parmesan- och cannellinikräm

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Grillad wrap med tonfiskröra

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Nudelsallad med mango och cashewnötter

Betyg
Betyg
(51)
Spara recept

Vegansk hamburgare

Betyg
Betyg
(34)
Spara recept

Nyfikenbollar

Betyg
Betyg
(18)
Korngrynssallad med vax- och brytbönor
13 st
  • Ingredienser (13)
  • 4 dl matkorn
  • 1 grönsaksbuljongtärning
  • 100 g vaxbönor
  • 100 g brytbönor
  • 100 g späda morötter
  • 1 finhackad vitlöksklyfta
  • 1 liten finstrimlad purjolök
  • 50 g spenat
  • 1 msk olivolja
  • 3 krm flingsalt
  • 1 dl bladpersilja
  • 2 msk färsk mejram
  • 0.5 dl rostade pinjenötter

Korngrynssallad med vax- och brytbönor

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(0)

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka korngrynen enligt anvisningen på förpackningen, och tillsätt buljongtärningen i vattnet. Koka vax- och brytbönorna samt morötterna i cirka 5 minuter. Häll av och lägg upp på ett serveringsfat.
  2. Fräs vitlök, purjolök och spenat i olja. Blanda fräset med korngrynen, bönorna och morötterna. Strö över salt, persilja och mejram. Garnera med pinjenötter. Servera till grillat kött eller fisk.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Falukorv med kryddig bönsallad

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Kycklingwrap med grön hummus

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Ugnsbakade bönor med cream cheese

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Tomatsoppa och toast fylld med parmesan- och cannellinikräm

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Grillad wrap med tonfiskröra

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Nudelsallad med mango och cashewnötter

Betyg
Betyg
(51)
Spara recept

Vegansk hamburgare

Betyg
Betyg
(34)
Spara recept

Nyfikenbollar

Betyg
Betyg
(18)