Nu visas utbudet för Stockholm. Se sortimentet för din leveransadress:
I dagsläget levererar vi inte till ditt valda postnummer. Däremot kan du köpa våra färdigpackade matkassar.
Ta vara på sommarens skörd! Man kan faktiskt äta rödbetornas blast också. Servera kokta betor och blast med ett smör som är smaksatt med två sorters lök och vinäger.
Ta bort blasten från rödbetorna. Skölj hälften av blasten noga. Tvätta och koka rödbetorna mjuka, ca 20 min i saltat vatten. Ta upp rödbetorna, gnid loss skalet och skär i klyftor. Koka den rena blasten hastigt i rödbetsvattnet, låt rinna av.
Koka ihop schalottenlök och vinäger tills 1 msk vätska återstår. Mixa lök och vinäger med ramslök eller gräslök och smör till ett fint, grönt smör. Smaka av med salt.
Grilla eller stek korvarna tills de är genomstekta. Servera med rödbetor, rödbetsblast och grönt smör.
Logga in för att skriva en kommentar