Klassisk skagenröra på knäckebröd
  • Tid 15 min

Klassisk skagenröra på knäckebröd

2.96 (57 betyg)

  • Tillagningstid 15 min
  • Ingredienser 11

Ingredienser

6 portioner
  • 6 knäckebröd, i små bitar
Skagenröra:
  • 500 g räkor, med skal
  • 0.5 dl majonnäs
  • 0.5 dl gräddfil
  • 0.5 dl hackad dill
  • 50 g löjrom
  • 0.3 msk citron, pressad saft
  • 0.5 krm tabasco
  • 0.5 krm peppar
Garnering:
  • 0.25 dl dill
  • 0.5 citron, rivet skal
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Skala räkorna. Blanda majonnäs och gräddfil. Vänd ner räkor, dill och eventuellt rom. Smaka av med pressad citron, ett par droppar tabasco och/eller en aning peppar.

  2. 2

    Lägg en klick skagenröra på varje brödbit och garnera med en liten dillkvist och rivet citronskal.

Sätt ett betyg

1 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

  • C

    Gott