
Klassisk skagenröra på knäckebröd
Betyg (1-5):
Tillagningstid: 15 minuter
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 6 knäckebröd, i små bitar
- Skagenröra:
- 500 g räkor, med skal
- 0.5 dl majonnäs
- 0.5 dl gräddfil
- 0.5 dl hackad dill
- 50 g löjrom
- 0.3 msk citron, pressad saft
- 0.5 krm tabasco
- 0.5 krm peppar
- Garnering:
- 0.25 dl dill
- 0.5 citron, rivet skal
Gör så här
- Skala räkorna. Blanda majonnäs och gräddfil. Vänd ner räkor, dill och eventuellt rom. Smaka av med pressad citron, ett par droppar tabasco och/eller en aning peppar.
- Lägg en klick skagenröra på varje brödbit och garnera med en liten dillkvist och rivet citronskal.
Klassisk skagenröra på knäckebröd
Betyg (1-5):
Tillagningstid: 15 minuter
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Skala räkorna. Blanda majonnäs och gräddfil. Vänd ner räkor, dill och eventuellt rom. Smaka av med pressad citron, ett par droppar tabasco och/eller en aning peppar.
- Lägg en klick skagenröra på varje brödbit och garnera med en liten dillkvist och rivet citronskal.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
C
2015-08-28
Gott