Klassisk skagenröra på knäckebröd

Klassisk skagenröra på knäckebröd

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(59)

Tillagningstid: 15 minuter
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 6 knäckebröd, i små bitar
  • Skagenröra:
  • 500 g räkor, med skal
  • 0.5 dl majonnäs
  • 0.5 dl gräddfil
  • 0.5 dl hackad dill
  • 50 g löjrom
  • 0.3 msk citron, pressad saft
  • 0.5 krm tabasco
  • 0.5 krm peppar
  • Garnering:
  • 0.25 dl dill
  • 0.5 citron, rivet skal

Gör så här

  1. Skala räkorna. Blanda majonnäs och gräddfil. Vänd ner räkor, dill och eventuellt rom. Smaka av med pressad citron, ett par droppar tabasco och/eller en aning peppar.
  2. Lägg en klick skagenröra på varje brödbit och garnera med en liten dillkvist och rivet citronskal.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



C

2015-08-28

Gott

Klassisk skagenröra på knäckebröd
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 6 knäckebröd, i små bitar
  • Skagenröra:
  • 500 g räkor, med skal
  • 0.5 dl majonnäs
  • 0.5 dl gräddfil
  • 0.5 dl hackad dill
  • 50 g löjrom
  • 0.3 msk citron, pressad saft
  • 0.5 krm tabasco
  • 0.5 krm peppar
  • Garnering:
  • 0.25 dl dill
  • 0.5 citron, rivet skal

Klassisk skagenröra på knäckebröd

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(59)

Tillagningstid: 15 minuter
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skala räkorna. Blanda majonnäs och gräddfil. Vänd ner räkor, dill och eventuellt rom. Smaka av med pressad citron, ett par droppar tabasco och/eller en aning peppar.
  2. Lägg en klick skagenröra på varje brödbit och garnera med en liten dillkvist och rivet citronskal.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



C

2015-08-28

Gott